Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
14 sierpnia 2011r. o 15:16
Witajcie Kochani :) Arturze, ze mnie poeta, tylko głowa nie ta :D Xaa, gdzie zniknęłaś, nie stawiasz się na spotkania ?? Zdrówka i ... wpisz właściwe ;) CROW, Hemi, słoneczka życzę i wracajcie cali i zdrowi. Apropos Kavy, nie wiem o co chodzi, ale Hemi, kto z nas jest idealny :)
&ob=av2e
:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xaa niezalogowany
14 sierpnia 2011r. o 21:26
witaj Arturze :* :* :* i E :* :) no więc tak....sezon ogórkowy jeszcze trwa :] ,małe i średnie do słoiczków,a duże na przeróbkę idą :)
jeszcze teraz papryczki a potem kiszenie kapustki :]
Tak to wygląda,a wieczorem poduszeczka i spanko :)
dobranoc :* pozdrawiam Was :)
KOMP mój RACZEJ SZWANKUJE,bo dalej nie mogę zalogowac się :|
założyłam nowe konto i zarejestrowałam się,dostałam potwierdzenie pocztą el.,i dalej nawet tego nowego nie zaloguję :| nie da rady :| ...a nie znam się na tym.
dobranoc :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 sierpnia 2011r. o 2:31
hemi napisał(a): Kava ma cos na sumieniu?? dobra uciekamy sobie:)trzymta się prezesostwo i ekipa:D

Witam Wszystkich !

Chemi dla mnie jest ok. Szczęśliwie wracajcie :)

Dopisane 15.08.2011r. o godz. 02:31:

~xaa napisał(a): witaj Arturze :* :* :* i E :* :) no więc tak....sezon ogórkowy jeszcze trwa :] ,małe i średnie do słoiczków,a duże na przeróbkę idą :)
jeszcze teraz papryczki a potem kiszenie kapustki :]

Xaa sezon trwa tylko nie wszystko naraz powoli bo zdrowie jest tylko jedno zresztą co Ci będę mówił ale sałatki pyszne są w zimie he he :* :* :*

mała Mi u Ciebie też trwa sezon ogórkowy?. Dawno nic nie pisałaś :* :* :*

GosiaM a Tobie jak wakacje lecą :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
~Gosia niezalogowany
15 sierpnia 2011r. o 14:43
Hej Artucho :)

Hmmm ..jak lecą ? na razie pracowicie , ale ... niedługo czas na wypoczynek , myślę, że będzie pięknie :)

3186
#arturkedzia nieaktywny
16 sierpnia 2011r. o 1:14
~Gosia napisał(a): Hej Artucho :)

Hmmm ..jak lecą ? na razie pracowicie , ale ... niedługo czas na wypoczynek , myślę, że będzie pięknie :)

Gosia i po co oto pytałem przecież wiem że Ty jak pszczółeczka jesteś.
Ważne że będziecie razem niezależnie od pogody napewno będzie pięknie :) Życzę Wam tego z całego serca :*

5221
#Jowita nieaktywny
16 sierpnia 2011r. o 7:16
Witam wszystkich :* Witaj Arturze :* :* Cieszę się, "mercedesik" będzie już niedługo w Twoim posiadaniu :D :) Słonka i dnia coraz mniej ... ale jeszcze lato trwa :) Miłego dnia wszystkim życzę ;)
6979
E
16 sierpnia 2011r. o 17:57
Witaj Arturze :) Tak pomyślałam, że dawno już się nie widzieliśmy i taka ckliwość mnie wzięła ;) Forum, to forum, a przytulanie w realu, to inna bajka :D Trzeba by coś pomyśleć :) Dla WSZYSTKICH :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
16 sierpnia 2011r. o 19:04
Ciekawe dwie bajki zaproponowałaś E : )
Baj ...
Baj ...

Czółko pozytywni : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!