E napisał(a): Wiesz, ja nie jestem fanką opalania, ale tu i tam różnice widać ;)
6.30, plaża, spacer, nieliczni turyści, szum morza, ciepłe promienie porannego słońca, to jest mój żywioł :*
Witam Wszystkich !
Moi Drodzy . Znów trochę czasu minęło od mojego ostatniego wpisu ale czekałem z tym aż będę miał pewne informacjie i dziś takie mam.
Najważniejsza to że wózek od producenta będzie wysłany 31.08.2011r. U mnie w domu ma być 9.09.2011r. Lepszej daty bym nie wymyślił niektórzy z Was wiedzą o czym piszę będzie podwójna okazja do radości he he. Co jest dla mnie bardzo miłe dostałem od producenta rabat i cena po rabacie już z podatkiem na fakturze będzie wynosiła 12 330 zł.
Po drodze wcześniej była mała korekta w dół ceny wyjściowej bo nie tak dobrałem stopy do podnóżków ale ogólnie po korekcie rabat wyniósł 720 zł czyli chyba dobry ze mnie negocjator ? jak dla mnie to b. duża kwota. Do tego od polskiego pośrednika w prezencie dost. kompl. zapasowych kółek przednich. Cieszę się bo już nie będę musiał się martwić gdy się stare uszkodzi a to kółka pełne i ta guma lubi się wykruszyć na kamieniach.
Oczywiście gdy wózek już wypróbuję i wszystko będzie ok. to ktoś porobi mi zdjęcia żebyście zobaczyli jak wygląda mój wymarzony ,,mesiek,, . Szczerze mówiąc już nie mogę doczekać się prezentacji. To była długa trochę przez mękę ale też pouczająca więc gdyby ktoś chciał kiedyś kupować wózek choć nikomu tego nie życzę to chętnie służę wszelką wiedzą na ten temat. CDN........
E tu czy tam ? he he jak się spotkamy to ocenimy. Jak Ty pięknie o tych spacerach opowiadasz też chcę nad może he he. :* :*
Dopisane 13.08.2011r. o godz. 02:40:
Kava napisał(a):
Pozdrawiam i życzenia spokojnej nocy zostawiam! :)
Tajemniczo brzmiącemu Arturowi tym bardziej.. :)
Kavo w Tobie i w E tkwi ukryty poetycki potencjał jestem pierwszym Waszym fanem . To tajemnicze brzmienie to nic złego to taka chwilowa zaduma nad moją wiedzą w pewnej kwestii :* :*
Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*