Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Witaj Arturze :* :* Cieszę się, "mercedesik" będzie już niedługo w Twoim posiadaniu :D :)
Jowita napisał(a): ... babciusia ...
Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Arturze :* :*
Urlop był wspaniały :) Udało się nawet zaciągnąć Rodzince babuszkę na baseny z bajerami hihi...mało mnie nie utopili w jakiś "prądach" wodnych ... przeszłam " przepłynęłam" przez wszystko co tam było, ale do rur nie dałam się zaciągnąć hihi.Jedna była czarna z światełkami, gwiazdkami, muzyką, a druga przezroczysta hihi, ale miałam ubaw jak widziałam w rurze tych co hamowali... o raaany..... Baseny z gorącą wodą z ziemi, temperatura 39-40 stopni... boska. Jeden basen na zewnątrz z różnistymi masażami, bąbelkami począwszy od stóp i po kolei do góry.Na stojąco, na leżąco..., a reszta atrakcji w środku. Niech się nasza ORKA schowa.A przy wyjściu dzieciaczki miały ubaw jak zobaczyły, że babciusia nie wie jak działają te ich "czipy" do szafki, do kluczy, do wyjścia itp. Ja sama nieźle się tym ubawiłam. No to się rozpisałam..
A teraz Arturze dopiero odpoczywam .Wokół mnie cisza, spokój... nikt nie przełącza programów....nikt nie kłóci się o komputer i gry.. nikt focha nie strzela ....siok. Mam normalnie ochotę po wkurzać Łubego, aby coś się zadziało. Nawet Basen na działce nie daje tyle radości, co dawał jak były wnuki... No i widzisz sama nie wiem czego chcę...
Miłego dnia i buziolki dla wszystkich :* :* :*
Hegemon napisał(a):Jowita napisał(a): ... babciusia ...
Czółko pozytywni : )