Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3145
#hemi nieaktywny
18 sierpnia 2011r. o 20:22
E dobrze gadasz:) można by wpaść do Prezesa,was dwoje plus my i juz jest komplet do wizyty na mała kawke/herbatkę,bo to co ostatnio było zorganizowanego to hardcore:D

My wrócili w nocy i...wolę przemilczeć ;( ;( z ukochaną i pogodą ok,ale ...nie no wyjazd absolutnie popsuty,4 dni piekła ;( ;( człek z płaczem żegnał sie z morzem i plażą i szczęśliwy był ,że wracał!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
18 sierpnia 2011r. o 22:24
Hemi, myślę intensywnie, jak coś to dam znać na priv :) Myślałam o najbliższej niedzieli :) Arturo, jakby coś, to co Ty na to ?? Dobrej nocki życzę WSZYSTKIM Domownikom :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
19 sierpnia 2011r. o 2:01
Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Witaj Arturze :* :* Cieszę się, "mercedesik" będzie już niedługo w Twoim posiadaniu :D :)

Witam Wszystkich !

Jowito będzie będzie i to akurat w ważny dla mnie dzień jeśli wszystko pójdzie dobrze. A jak u Ciebie kończą się wakacje ? wybierasz się do mnie z ekipą bolecnautów ?

Chemi Twój opis przygody nad morzem mnie rozbawił do łez he he musisz mi o tym w realu opowiedzieć w niedzielę ?

E niedziela mi pasuje tylko musimy pogodę zamówić chociaż i z tym też sobie damy radę przecież mamy inne możliwości , więc decyzję pozostawiam Wam. W końcu szef transportu odpocznie od swojej pracy he he

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
19 sierpnia 2011r. o 7:24
Witam wszystkich :* Arturze :* :*
Urlop był wspaniały :) Udało się nawet zaciągnąć Rodzince babuszkę na baseny z bajerami hihi...mało mnie nie utopili w jakiś "prądach" wodnych ... przeszłam " przepłynęłam" przez wszystko co tam było, ale do rur nie dałam się zaciągnąć hihi.Jedna była czarna z światełkami, gwiazdkami, muzyką, a druga przezroczysta hihi, ale miałam ubaw jak widziałam w rurze tych co hamowali... o raaany..... Baseny z gorącą wodą z ziemi, temperatura 39-40 stopni... boska. Jeden basen na zewnątrz z różnistymi masażami, bąbelkami począwszy od stóp i po kolei do góry.Na stojąco, na leżąco..., a reszta atrakcji w środku. Niech się nasza ORKA schowa.A przy wyjściu dzieciaczki miały ubaw jak zobaczyły, że babciusia nie wie jak działają te ich "czipy" do szafki, do kluczy, do wyjścia itp. Ja sama nieźle się tym ubawiłam. No to się rozpisałam..
A teraz Arturze dopiero odpoczywam .Wokół mnie cisza, spokój... nikt nie przełącza programów....nikt nie kłóci się o komputer i gry.. nikt focha nie strzela ....siok. Mam normalnie ochotę po wkurzać Łubego, aby coś się zadziało. Nawet Basen na działce nie daje tyle radości, co dawał jak były wnuki... No i widzisz sama nie wiem czego chcę...
Miłego dnia i buziolki dla wszystkich :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
19 sierpnia 2011r. o 20:23
Jowita napisał(a): ... babciusia ...

&feature=feedrec_grec_index

Czółko pozytywni : )
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 sierpnia 2011r. o 3:23
Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Arturze :* :*
Urlop był wspaniały :) Udało się nawet zaciągnąć Rodzince babuszkę na baseny z bajerami hihi...mało mnie nie utopili w jakiś "prądach" wodnych ... przeszłam " przepłynęłam" przez wszystko co tam było, ale do rur nie dałam się zaciągnąć hihi.Jedna była czarna z światełkami, gwiazdkami, muzyką, a druga przezroczysta hihi, ale miałam ubaw jak widziałam w rurze tych co hamowali... o raaany..... Baseny z gorącą wodą z ziemi, temperatura 39-40 stopni... boska. Jeden basen na zewnątrz z różnistymi masażami, bąbelkami począwszy od stóp i po kolei do góry.Na stojąco, na leżąco..., a reszta atrakcji w środku. Niech się nasza ORKA schowa.A przy wyjściu dzieciaczki miały ubaw jak zobaczyły, że babciusia nie wie jak działają te ich "czipy" do szafki, do kluczy, do wyjścia itp. Ja sama nieźle się tym ubawiłam. No to się rozpisałam..
A teraz Arturze dopiero odpoczywam .Wokół mnie cisza, spokój... nikt nie przełącza programów....nikt nie kłóci się o komputer i gry.. nikt focha nie strzela ....siok. Mam normalnie ochotę po wkurzać Łubego, aby coś się zadziało. Nawet Basen na działce nie daje tyle radości, co dawał jak były wnuki... No i widzisz sama nie wiem czego chcę...
Miłego dnia i buziolki dla wszystkich :* :* :*

Witam Wszystkich !

Jowito miałaś moc atrakcji więc nie dziwię Ci się że teraz wolisz ciszę. A luby to czytał ? he he że będzie prowokowany ? he he :* :*

Dopisane 20.08.2011r. o godz. 03:23:

Hegemon napisał(a):
Jowita napisał(a): ... babciusia ...

Czółko pozytywni : )

Hegemonie a Ty jak wolny czas sobie spędzałeś ? z małżonką. Czółko

E czekam na info . o spotkaniu. Pozdrawiam

Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
20 sierpnia 2011r. o 10:46
Arturze miły :) Jeśli nie masz poważniejszych planów, to w niedzielę około 17, czwórka Domowników będzie miała zaszczyt, zobaczyć się z Tobą :D Wizyta będzie krótka, na szybką kawkę, ponieważ jeden z "naszych" :D ma terminy zawodowe ;) A więc do niedzieli :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
20 sierpnia 2011r. o 12:46
Witam wszystkich :* Arturze :* :*
Hegemonie dokładnie udało Ci się ukazać moje oblicze...i ten błysk w oczach ..hihi...skąd Ty to wiedziałeś ha ?? Arturze prawda, że podobieństwo uderzające :* i do tego jeszcze ten uśmiech ukazujący perłowe ząbki hihihi :D
Miłego dnia ;) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.