Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Gosia niezalogowany
16 sierpnia 2011r. o 20:21
arturkedzia napisał(a):

Ważne że będziecie razem niezależnie od pogody na pewno będzie pięknie :) Życzę Wam tego z całego serca :*

Dziękuje :) masz rację, gdy mam ich blisko siebie to jestem najszczęśliwsza na świecie , chyba nic innego nie jest dla mnie tak ważne :) Jestem szczęściarą, że mam tak wspaniałego męża i super dzieciaki :)

&feature=related

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
16 sierpnia 2011r. o 21:27
Hegemon napisał(a): Ciekawe dwie bajki zaproponowałaś E : )

Witaj Pozytywny :) No Wiesz, w życiu nie zawsze wszystko jest czarne albo białe, choć może byłoby lepiej, gdyby było. Pozdrawiam :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2945
Mgosia
16 sierpnia 2011r. o 22:50
:) :) :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2091
#mała Mi nieaktywny
17 sierpnia 2011r. o 11:21
arturkedzia napisał(a):

mała Mi u Ciebie też trwa sezon ogórkowy?. Dawno nic nie pisałaś

no temu to zawsze mało tych buziaków... ;) ;P ;P

a masz :D

:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

i pioseneczkę masz jeszcze, ostatnio za mną chodzi :D

~xaa niezalogowany
17 sierpnia 2011r. o 22:02
witaj Artur :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
popieram przedmówczynię :D :* :* :* :D
humorek lekko dopisuje mi,ale...to jeszcze nie to :)
&feature=related

teraz błogi spokój,cisza....
odpoczęłam troszkę,ale"diabełek" wciąż kusi do pracy.... :>
różki "mu przycięłam"i przystopowałam :>
:D
pozdrawiam Ciebie :* :* :* i domowników :*
6979
E
17 sierpnia 2011r. o 22:41
Dobrej nocki :* najkrótszy wpis w mojej "karierze" :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 sierpnia 2011r. o 2:55
E napisał(a): Witaj Arturze :) Tak pomyślałam, że dawno już się nie widzieliśmy i taka ckliwość mnie wzięła ;) Forum, to forum, a przytulanie w realu, to inna bajka :D Trzeba by coś pomyśleć :) Dla WSZYSTKICH :*

Witam Wszystkich !
Kobitki dziękuję Wam za wszystkie buziaczki. Wiecie co tygryski i kocury lubią najbardziej he he.
Przepraszam zaniedbuję Was gdyż piszę podsumowanie o moim ,,mercu,, jest to ściśle związane również z Wami więc proszę Was jeszcze o chw. cierpliwości .

E Całkowicie się z Tobą zgadzam to kiedy to zrobimy ? he he

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
18 sierpnia 2011r. o 7:12
Witam wszystkich :*

Arturze :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.