Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

2924
#Anonim2924 nieaktywny
5 kwietnia 2012r. o 16:59
a i ja mam, chociaż nie jest to krowa tylko bardziej słoń. Zdjęcie zrobione 20 lutego 2012r. po tym jak przynajmniej od dwóch miesięcy musiałem to omijać w drodze do pracy. Stoi na wjeździe do Zarządu Dróg Powiatowych i Stacji Paliw Pana Kokoszki. Stoi i tarasuje pół drogi. Stoi i gnije a nikt się nim nie interesuje. Stoi kołami na trawniku !! Także miałbym prośbę to Pań lub Panów ze Straży Miejskiej którzy to zdjęcie zobaczą - zajmijcie się właścicielem tego złomu, proszę !

Pozdrawiam Wujek

[img=1333637943_kwu4udy.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 17:00
malo mnie to obchodzi czy ktos wie kto to zrobil jak jest burak to nie moja wina mam pelno takich zdjec. Pod klatka nikomu nie przeszkadzaja mozna normalnie przejsc a tu co piesi maja latac nad samochodem troche trzeba pomyslec. A to ze brakuje miejsc parkingowych to druga strona tyle w tym temacie
vaio1 napisał(a): kolejni mistrzowie parkowania[img=1326121122_nc7y4c0.jpg]

Vaio1 Choć masz rację z tym parkowaniem, strzeliłeś sobie samobuja bo odrazu widać z którego mieszkania tę fotkę zrobiono :P

Cyknij fotkę zaparkowanych bezpośrednio pod blokiem przy chodniku od klatki 11 do 12 (parkować w tym miejscu przy chodniku, można dopiero za klatką 12), to dopiero jest mistrzostwo blokowania drogi która według przepisów jest drogą p.poż.

Wcześniej przed klatką nr 9 jest zakaz zatrzymywania i postoju, który obowiązuje na rozwidleniu w lewo i do jego zakończenia, a oprócz tego przepisy zabraniają parkowania w miejscach utrudniających dojazd Straży Pożarnej do budynku i wejść do budynku (czyli klatek)

Zmoderowano 05.04.2012 godz.20:50 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 17:01
Wikunia napisał(a): dzięki Wujku za uznanie... tym razem nie wytrzymałam i musiałam im fotki pstryknąć a następnym razem to faktycznie zaopatrze się w karne ku tasy... tylko w paczce ich chyba tylko 50 jest to może mi nie starczyć na jedno obejście tego parkingu ;)

ja mysle ze sie tez przyda karna ci pa , bo na ku tasa to nie jedna czeka :D tyloko moze wygolona bo z futrem to juz nie modne haha

Zmoderowano 05.04.2012 godz.20:51 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~Rozbawiony akcją niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 17:09
WujekDobrraRada napisał(a): Bardzo trafnie Kolega zauważył i sfotografował parking pod Kauflandem !
Parking ten chyba czymś przyciąga idiotów... 100 wolnych miejsc 30m od wejścia a bydło parkuje na środku drogi albo na zakazie pod samymi drzwiami... Nie raz trzeba szukać wyjazdu z parkingu i robić zygzaki bo tak droga zastawiona że masakra...
Trzeba zaopatrzyć się w "karne ku tasy", jak sobie jeden z drugim popiłuje z szyby taka "kruchą" naklejeczkę, której to nie da się zdjąć, do tego jak straci na to z pół godzinki to następnym razem ruszy głową choćby w minimalny stopniu i zaparkuje auto dobrze...
Wiem że kutasiki są już w posiadaniu paru osób- taki przedświąteczny "suprajs" :-)

[img=1333561513_fl46lv4.jpg]

Proponuję wszystkim zwolennikom takich naklejek przykleić je sobie najpierw na czole. Znalały się żałosne siły wsparcia dla Straży Miejskiej. Jakoś nie widać, że dzięki waszej "pracy" ludzie lepiej parkują w mieście.
2924
#Anonim2924 nieaktywny
5 kwietnia 2012r. o 17:14
Po pierwsze to nie ma żadnej akcji, po drugie jak masz ochotę to sam sobie coś przyklej na czoło, po trzecie jak zdarzy się komuś skrobanie takiej naklejki to następnym razem zastanowi się nad zaparkowaniem a po czwarte nikt tu nie jest pomocnikiem SM, parkowanie na zakazach i kopertach jest tylko i wyłącznie oznaką chamstwa i buractwa oraz przeszkadza innym użytkownikom parkingów i dróg w tym mnie, a chamom i burakom mówimy stanowcze nie !

Pozdrawiam

P.S. Ale nie ma tam Twojego aura na zdjęciach powyżej, nie ? :>
4617
#arti29 nieaktywny
5 kwietnia 2012r. o 19:18
Mam propozycję odnośnie miejsca przyklejania nakleiki możeby tak na lusterko boczne , trochę czasu minie zanim się tego pozbędzie taki burak , nie sądze żeby ktoś z taką naklejką na lusterku albo lepiej na lusterkach odjechał :D

Chwytaj dzień :)
5436
#nie_powiem nieaktywny
5 kwietnia 2012r. o 19:24
arti29 napisał(a): nie sądze żeby ktoś z taką naklejką na lusterku albo lepiej na lusterkach odjechał :D

Przecież żyjemy w Polsce :D
2087
#Wikunia nieaktywny
5 kwietnia 2012r. o 19:38
WujekDobrraRada napisał(a): ups... Napisałem Kolega a widzę że powinienem Koleżanka - przepraszam :|

nic nieszkodzi... dlatego bezpośrednio Cię zacytowałam :)

Dopisane 05.04.2012r. o godz. 19:36:

aha byłam dziś na zakupach we wcześniej opisywanym sklepie i o dziwo drogi przejezdne, tylko na drodze przed wejściem wieśniaki postawiali

Dopisane 05.04.2012r. o godz. 19:38:

arti29 napisał(a): Mam propozycję odnośnie miejsca przyklejania nakleiki możeby tak na lusterko boczne , trochę czasu minie zanim się tego pozbędzie taki burak , nie sądze żeby ktoś z taką naklejką na lusterku albo lepiej na lusterkach odjechał :D

proponuje w miejsce tego okienka co sobie zimą skrobią co by "widzieć" spod lodu na przedniej szybie

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.