~ napisał(a): kolejne wolne miejsca, tyle ze trzeba umieć tam wjechać , ale państwo potrafią tylko prosto i do przodu, na kursie parkować nie uczyli ![img=1333636177_vewj1vp.jpg]
dzisiaj pod tym Kauschwitz miałem sytuację do której idealnie pasuje to zdjęcie:)
Przede mną gość próbował zaparkować atrę w takim miejscu,pierw próbował przodem,po dwóch nieudanych podejściach,stwierdził że łatwiej będzie tyłem,tez próbował ze trzy razy,ale mu nie wychodziło,odjechał z 10-15 m dalej stanął,to ja sobie spokojnie bezproblemowo tyłem zaparkowałem ,wyszedłem a ten..z ryjem,ze on chciał tam stanąć!! :|
Nie dziwię sie ,że ludzie staja jak ofermy na zakazach czy na przejeździe-tam nie trzeba wykazać sie umiejetnością parkowania :|
Alke nie ma się co dziwić,mam znajomego co zawsze woli stanąc w miejscu gdzie elegancko zaparkuje przodem,lub jkest w ogóle wolne,a jak ma taką sytuacje jak na fotce powyżej to za chiny nie zaparkuje tyłem bo...nigdy tego nie robił :|
Dopisane 05.04.2012r. o godz. 20:57:
sentinel napisał(a): Ciekawe tylko, czy do śmiechu będzie osobom popierającym takie naklejanie naklejek, jeżeli któremuś z nich, gdy nawet prawidłowo zaparkuje auto, ktoś dla żartu naklei taką naklejkę.
to samo miłem napisać!!