Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

3046
#sentinel nieaktywny
5 kwietnia 2012r. o 20:56
Ciekawe tylko, czy do śmiechu będzie osobom popierającym takie naklejanie naklejek, jeżeli któremuś z nich, gdy nawet prawidłowo zaparkuje auto, ktoś dla żartu naklei taką naklejkę.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
5 kwietnia 2012r. o 20:57
~ napisał(a): kolejne wolne miejsca, tyle ze trzeba umieć tam wjechać , ale państwo potrafią tylko prosto i do przodu, na kursie parkować nie uczyli ![img=1333636177_vewj1vp.jpg]

dzisiaj pod tym Kauschwitz miałem sytuację do której idealnie pasuje to zdjęcie:)
Przede mną gość próbował zaparkować atrę w takim miejscu,pierw próbował przodem,po dwóch nieudanych podejściach,stwierdził że łatwiej będzie tyłem,tez próbował ze trzy razy,ale mu nie wychodziło,odjechał z 10-15 m dalej stanął,to ja sobie spokojnie bezproblemowo tyłem zaparkowałem ,wyszedłem a ten..z ryjem,ze on chciał tam stanąć!! :|

Nie dziwię sie ,że ludzie staja jak ofermy na zakazach czy na przejeździe-tam nie trzeba wykazać sie umiejetnością parkowania :|

Alke nie ma się co dziwić,mam znajomego co zawsze woli stanąc w miejscu gdzie elegancko zaparkuje przodem,lub jkest w ogóle wolne,a jak ma taką sytuacje jak na fotce powyżej to za chiny nie zaparkuje tyłem bo...nigdy tego nie robił :|

Dopisane 05.04.2012r. o godz. 20:57:

sentinel napisał(a): Ciekawe tylko, czy do śmiechu będzie osobom popierającym takie naklejanie naklejek, jeżeli któremuś z nich, gdy nawet prawidłowo zaparkuje auto, ktoś dla żartu naklei taką naklejkę.

to samo miłem napisać!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 21:12
Zdjęcia z parkingu pod Kauflandem wieją nudą. Zapychanie miejsca (ponad 100 stron) przez nudzacych się pseudo forumowiczów, pseudo fotografów, pseudo dochodzących nie wiadomo czego.
~emeryt niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 22:11
1173 można przejść na Istotne Tam dopiero są tasiemce.Niema przymusu.
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 22:15
~emeryt napisał(a): 1173 można przejść na Istotne Tam dopiero są tasiemce.Niema przymusu.

Niech się Pan cieszy, że dożył Pan emerytury i stać Pana na internet. Pewnie, że przymusu nie ma, ale wypowiedzieć się chyba można?? :)
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 22:18
~ napisał(a):
~emeryt napisał(a): 1173 można przejść na Istotne Tam dopiero są tasiemce.Niema przymusu.

Niech się Pan cieszy, że dożył Pan emerytury i stać Pana na internet. Pewnie, że przymusu nie ma, ale wypowiedzieć się chyba można?? :)
nie można
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 22:20
Pełnym zdaniem z uzasadnieniem, jeżeli potafisz oczywiście :P
~~001 niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 22:21
~ napisał(a): Zapychanie miejsca (ponad 100 stron) przez nudzacych się pseudo forumowiczów.

~ napisał(a): ale wypowiedzieć się chyba można?? :)

Możesz pseudoforumowiczu dołożyć stronę w tym temacie :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.