~~001 napisał(a):~ napisał(a): Zapychanie miejsca (ponad 100 stron) przez nudzacych się pseudo forumowiczów.
~ napisał(a): ale wypowiedzieć się chyba można?? :)
Możesz pseudoforumowiczu dołożyć stronę w tym temacie :P
~ napisał(a): Zdjęcia z parkingu pod Kauflandem wieją nudą. Zapychanie miejsca (ponad 100 stron) przez nudzacych się pseudo forumowiczów, pseudo fotografów, pseudo dochodzących nie wiadomo czego.
hemi napisał(a):~ napisał(a): kolejne wolne miejsca, tyle ze trzeba umieć tam wjechać , ale państwo potrafią tylko prosto i do przodu, na kursie parkować nie uczyli ![img=1333636177_vewj1vp.jpg]
dzisiaj pod tym Kauschwitz miałem sytuację do której idealnie pasuje to zdjęcie:)
Przede mną gość próbował zaparkować atrę w takim miejscu,pierw próbował przodem,po dwóch nieudanych podejściach,stwierdził że łatwiej będzie tyłem,tez próbował ze trzy razy,ale mu nie wychodziło,odjechał z 10-15 m dalej stanął,to ja sobie spokojnie bezproblemowo tyłem zaparkowałem ,wyszedłem a ten..z ryjem,ze on chciał tam stanąć!! :|
Nie dziwię sie ,że ludzie staja jak ofermy na zakazach czy na przejeździe-tam nie trzeba wykazać sie umiejetnością parkowania :|
Alke nie ma się co dziwić,mam znajomego co zawsze woli stanąc w miejscu gdzie elegancko zaparkuje przodem,lub jkest w ogóle wolne,a jak ma taką sytuacje jak na fotce powyżej to za chiny nie zaparkuje tyłem bo...nigdy tego nie robił :| Dopisane 05.04.2012r. o godz. 20:57:sentinel napisał(a): Ciekawe tylko, czy do śmiechu będzie osobom popierającym takie naklejanie naklejek, jeżeli któremuś z nich, gdy nawet prawidłowo zaparkuje auto, ktoś dla żartu naklei taką naklejkę.
to samo miłem napisać!!
WujekDobrraRada napisał(a): Po pierwsze to nie ma żadnej akcji, po drugie jak masz ochotę to sam sobie coś przyklej na czoło, po trzecie jak zdarzy się komuś skrobanie takiej naklejki to następnym razem zastanowi się nad zaparkowaniem a po czwarte nikt tu nie jest pomocnikiem SM, parkowanie na zakazach i kopertach jest tylko i wyłącznie oznaką chamstwa i buractwa oraz przeszkadza innym użytkownikom parkingów i dróg w tym mnie, a chamom i burakom mówimy stanowcze nie !
Pozdrawiam
P.S. Ale nie ma tam Twojego aura na zdjęciach powyżej, nie ? :>