Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 22:29
~~001 napisał(a):
~ napisał(a): Zapychanie miejsca (ponad 100 stron) przez nudzacych się pseudo forumowiczów.

~ napisał(a): ale wypowiedzieć się chyba można?? :)

Możesz pseudoforumowiczu dołożyć stronę w tym temacie :P

pewnie, że mogę nawet nie jedną, i nie tylko w tym temacie... bo się dzisiaj nudzę... jak Ty :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 22:32
Teraz też mam ściągnąć portki i dostanę w pupę?? :D :>
3145
#hemi nieaktywny
5 kwietnia 2012r. o 22:42
~ napisał(a): Zdjęcia z parkingu pod Kauflandem wieją nudą. Zapychanie miejsca (ponad 100 stron) przez nudzacych się pseudo forumowiczów, pseudo fotografów, pseudo dochodzących nie wiadomo czego.

jedni lubia poziomki a inni jak im śmierdzą stopy:) wolny kraj,i każdy może pisać gdzie chce i o czym chce,a powodzenie tematu świadczy tylko i wyłacznie o tym,że wielu ludzi jest zirytowanym chamstwem lub po prostu lenistwem innych ,co to lubia sobie zaparkować pojazd tak aby JEMU było wygodnie ,a resztę mają w d...!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
6 kwietnia 2012r. o 7:07
hemi napisał(a):
~ napisał(a): kolejne wolne miejsca, tyle ze trzeba umieć tam wjechać , ale państwo potrafią tylko prosto i do przodu, na kursie parkować nie uczyli ![img=1333636177_vewj1vp.jpg]

dzisiaj pod tym Kauschwitz miałem sytuację do której idealnie pasuje to zdjęcie:)
Przede mną gość próbował zaparkować atrę w takim miejscu,pierw próbował przodem,po dwóch nieudanych podejściach,stwierdził że łatwiej będzie tyłem,tez próbował ze trzy razy,ale mu nie wychodziło,odjechał z 10-15 m dalej stanął,to ja sobie spokojnie bezproblemowo tyłem zaparkowałem ,wyszedłem a ten..z ryjem,ze on chciał tam stanąć!! :|

Nie dziwię sie ,że ludzie staja jak ofermy na zakazach czy na przejeździe-tam nie trzeba wykazać sie umiejetnością parkowania :|

Alke nie ma się co dziwić,mam znajomego co zawsze woli stanąc w miejscu gdzie elegancko zaparkuje przodem,lub jkest w ogóle wolne,a jak ma taką sytuacje jak na fotce powyżej to za chiny nie zaparkuje tyłem bo...nigdy tego nie robił :| Dopisane 05.04.2012r. o godz. 20:57:
sentinel napisał(a): Ciekawe tylko, czy do śmiechu będzie osobom popierającym takie naklejanie naklejek, jeżeli któremuś z nich, gdy nawet prawidłowo zaparkuje auto, ktoś dla żartu naklei taką naklejkę.

to samo miłem napisać!!

ty hemi a co ty taki zaje...bisty kierowca jesteś???

nie wydaje mi się!!! :P
~młody niezalogowany
6 kwietnia 2012r. o 7:41
a co niby w tym trudnego ... nie trzeba być Adamem Małyszem by tam zaparkować
~Rozbawiony akcją niezalogowany
6 kwietnia 2012r. o 8:13
WujekDobrraRada napisał(a): Po pierwsze to nie ma żadnej akcji, po drugie jak masz ochotę to sam sobie coś przyklej na czoło, po trzecie jak zdarzy się komuś skrobanie takiej naklejki to następnym razem zastanowi się nad zaparkowaniem a po czwarte nikt tu nie jest pomocnikiem SM, parkowanie na zakazach i kopertach jest tylko i wyłącznie oznaką chamstwa i buractwa oraz przeszkadza innym użytkownikom parkingów i dróg w tym mnie, a chamom i burakom mówimy stanowcze nie !

Pozdrawiam

P.S. Ale nie ma tam Twojego aura na zdjęciach powyżej, nie ? :>

Uwierz mi, ale z naklejką na czole ty będziesz się lepiej prezentował. Jak nie wierzysz to naklej ją sobie i spójrz w lustro. Możesz jeszcze ewentualnie zamieścić takie zdjęcie na forum, to powstanie sonda zawziętych użytkowników dróg, którzy to ocenią.
Musze cię zmartwić - na zdjęciach nie ma mojego auta (tylko na jednym jest twoje hehe str 109).
A po trzecie jeżeli czujesz taką potrzebę to wstąp do SM, przy okazji w majestacie prawa będziesz mógł prowadzić akcję pod nazwą "Zaparkowałeś 3 cm za szeroko masz chamie naklejkę".
~? niezalogowany
6 kwietnia 2012r. o 8:36
a ja powiem tyle-jak będę parkował to tylko moja sprawa,jeśli chcę sobie zapłacić mandacik to stane na zakazie i nie chcę aby ktoś mi przyklejał cokolwiek na samochód...chyba że chce usłyszeć kilka niemiłych słów
:D
3145
#hemi nieaktywny
6 kwietnia 2012r. o 9:45
DO ANONIMA:nigdzie nie napisałem ,że zaje...sty kierowca ze mnie,inna kwestia to to,że potrafie parkować,nie stawiam auta jak baran na zakazach czy innych miejscach dla niepełnosprawnych :>

Poza tym nie boję sie wjechac w duże miasto czy pojechać w daleka trasę.

Jestem normalnym kierowcą ,który bardzo lubi jeździć,a auto to dla mnie cos więcej niz dupowóz do przemieszczania sie z punku A do punktu B.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.