Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

2087
#Wikunia nieaktywny
4 kwietnia 2012r. o 21:24
WujekDobrraRada napisał(a): Bardzo trafnie Kolega zauważył i sfotografował parking pod Kauflandem !
Parking ten chyba czymś przyciąga idiotów... 100 wolnych miejsc 30m od wejścia a bydło parkuje na środku drogi albo na zakazie pod samymi drzwiami... Nie raz trzeba szukać wyjazdu z parkingu i robić zygzaki bo tak droga zastawiona że masakra...
Trzeba zaopatrzyć się w "karne ku tasy", jak sobie jeden z drugim popiłuje z szyby taka "kruchą" naklejeczkę, której to nie da się zdjąć, do tego jak straci na to z pół godzinki to następnym razem ruszy głową choćby w minimalny stopniu i zaparkuje auto dobrze...
Wiem że kutasiki są już w posiadaniu paru osób- taki przedświąteczny "suprajs" :-)

[img=1333561513_fl46lv4.jpg]

dzięki Wujku za uznanie... tym razem nie wytrzymałam i musiałam im fotki pstryknąć a następnym razem to faktycznie zaopatrze się w karne ku tasy... tylko w paczce ich chyba tylko 50 jest to może mi nie starczyć na jedno obejście tego parkingu ;)

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2924
#Anonim2924 nieaktywny
5 kwietnia 2012r. o 3:59
ups... Napisałem Kolega a widzę że powinienem Koleżanka - przepraszam :|
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 16:22
O proszę bardzo następnych kandydatów z Kauflandu do nagrody "Złotego K u t a s a Roku" :

[img=1333635753_secc28c.jpg]
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 16:23
kolejny, jest gwiazda robimy co nam się podoba !

[img=1333635818_9ljk9b3.jpg]
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 16:25
i mój ulubiony mistrz parkowania, na środku drogi. A co mam Audika stawiam gdzie chcę, s r a m na innych użytkowników parkingu i drogi !

[img=1333635919_j6r8zlk.jpg]
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 16:27
Podczas gdy na parkingu kupa wolnych miejsc, tyle ze 5 metrów dalej, ktoś mośe prawidłowo zaparkować ale nie szanowni wielcy państwo z fotek powyżej:

[img=1333636063_9zhtkyv.jpg]
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 16:29
kolejne wolne miejsca, tyle ze trzeba umieć tam wjechać , ale państwo potrafią tylko prosto i do przodu, na kursie parkować nie uczyli ![img=1333636177_vewj1vp.jpg]
~ niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 16:33
Numery rejestracyjne pozostawione z premedytacją i celowo. W miejscach publicznych można fotografować, jedynie wizerunki twarzy trzeba chronić, rejestracje nie. Policja wbrew temu co ktoś tu napisał ma już prawo karać nawet na parkingach przy marketach więc jak się któremuś hrabiemu z fotek zechce poskarżyć na fotografa to niech od razu szykuje się na wskazanie kto jego auto źle zaparkował.
Jutro też się przejadę pod Kaufland i będą nowe fotki bo Karnych K u t a s ó w jeszcze listonosz mi nie doniósł.

Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.