Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Skup grzybów w okolicach Bolesławca

~~Pomarańczowobrązowy Oczar niezalogowany
8 października 2024r. o 10:38
~ napisał(a): Nie wiem czy w dobrej wszystkie skupuje bo ostatnio jak byłam na grzybach nazbierałam 2 wiaderka i skupował tylko borowiki(grzyby) a podgrzybków nie skupował jak ktoś by sie orietował czy są inne skupy w obrębie bolesławca i czy skupują wszystkie grzybyto jak znam lub wie proszę o namiary.bo chodzę a niem co znimi robić

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Śnieżnobiała Sałata niezalogowany
8 października 2024r. o 11:29
Różne stare grzyby szwędają się po kraju i zbierają datki za darmo .
~~pytanie retoryczne niezalogowany
8 października 2024r. o 14:22
Wróciłam dzisiaj z pod Kliczkowa , wszystkie przydrożne rowy zaśmiecone pustymi butelkami , puszkami i innym badziewiem. Dlaczego ci Ukraińcy i uchodźcy tak śmiecą, mają u nas wszystko za darmo i tak nam za to dziękują.?
~~Szkarłatnoczerwony Agrest niezalogowany
10 października 2024r. o 9:41
~krys napisał(a): jakie grzybki skupuja w dobrej i po ile

~~Niebieskoszara Dąbrówka niezalogowany
15 października 2024r. o 11:51
~~Pomarańczowobrązowy Oczar napisał(a):
Ktoś napisał: ~ napisał(a): Nie wiem czy w dobrej wszystkie skupuje bo ostatnio jak byłam na grzybach nazbierałam 2 wiaderka i skupował tylko borowiki(grzyby) a podgrzybków nie skupował jak ktoś by sie orietował czy są inne skupy w obrębie bolesławca i czy skupują wszystkie grzybyto jak znam lub wie proszę o namiary.bo chodzę a niem co znimi robić

~~Śnieżnobiała Sałata niezalogowany
15 października 2024r. o 16:22
~~pytanie retoryczne napisał(a): Wróciłam dzisiaj z pod Kliczkowa , wszystkie przydrożne rowy zaśmiecone pustymi butelkami , puszkami i innym badziewiem. Dlaczego ci Ukraińcy i uchodźcy tak śmiecą, mają u nas wszystko za darmo i tak nam za to dziękują.?

Za Gomułki śmiecili ,za Kwaśniewskiego śmiecili i za Putina będą śmiecić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.