~Kamil napisał(a): Niestety muszę się zgodzić z Łukaszem otóż też pracuję w jednej z tych firm podejrzewam że nawet może w tej samej co Łukasz i również zarabiam ponad 2 a jak chcę to i 3 wyciągnę, oczywiście zarobki są małe sam zaczynałem od 1200 + 200 premii netto ale z czasem jak się człowiek wykaże to docenią to, a jak taki jeden z drugim bez 2-ki nie wstaje z wyra, woli pójść pod sklep, albo coś przywłaszczyć to proszę bardzo zobaczymy jak długo!! Stać was cwaniaki na więcej to otwórzcie swoją działalność zobaczymy ile dacie!!! A skończone studia to nie wszystko trzeba jeszcze mieć coś w głowie sam papier to wiecie do czego jest. Było już kilku takich -cenzura- po studiach i co zielonego pojęcia nie mają o robocie!! Nie chcesz nie przychodź i nie wku... innych.
Hahaha zapomniałeś dodać , że robisz po 12h dziennie. jest się czym chwalić. Gamoń z Ciebie i tyle. Powiedz lepiej ile zarabia się u Ciebie w firmie w planowanym czasie pracy. Pewnie po odliczeniu dojazdów z B-c w 8 godzinnym systemie bez pracy nocami wychodzi Ci max 1,2tyś miesięcznie. Prawda jest taka, że te zakłady są beznadziejne i śmieszą mnie tacy jak ty, którzy je promują. Jest syf i tyle a ty jesteś gamoń, bo nie umiesz liczyć. Zapraszam do Sahera w B-c 3k netto, jedna zmiana zawsze 8h praca od pon do piątku. :P