Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

KUPIĘ JAMNIKA

10596
#zwierzolub nieaktywny
20 marca 2014r. o 20:21
To ta sama Kasia co trochę niżej poszukiwała jamników? Prosimy moda o usunięcie ogłoszenia. Kasia niech zajrzy na stronę hodowców.

Zarabiaj pracą własnych rąk.... nie psią dupą
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12022
#kasiaczlk nieaktywny
20 marca 2014r. o 22:25
A ty sie nie masz do czego przyczepic? Niby dlaczego ma to usunac? Bo ci przeszkadza ze chce kupic psa??? A tak bedzie latwiej znalezc kogos z boleslawca? Widze ze tez cie razi to ze ktos chce kupic yorki!! To stronka z Kupie Zwierze wiec nie dyktuj nikomu co i gdzie ma szukac!! Ja dodalam jedno ogloszenie. To ktore komentuje i zapytanie. Nie masz konkretnej odpowiedzi na zadne z nich to z laski swojej zajmij sie czym innym.
10596
#zwierzolub nieaktywny
21 marca 2014r. o 21:02
Nie będę Ci odpowiadać na priva - odpowiem publicznie. Nie czepiam się ... wg Ciebie może tak ...trochę przeżyłem i widziałem. Widziałaś i słyszałaś o pseudo ?? O tym w jakich warunkach i jak rozmnażane są psy dla zysku.... Co cieczka to szczeniaki... promocje trwają aż do wyczerpania suki.... wystarczy, że wprowadzisz w wyszukiwarce pseudohodowle... czego chcesz jamników, yorków... poczytaj trochę na ten temat. Może zrozumiesz że kupując wspierasz... jeśli nie zrozumiesz to przykro.... Nie dziwi cię ogłoszenie, że ktoś kupi całe mioty yorków ?? Mnie dziwi i to bardzo, bo zastanawiam się jaki ma w tym cel !! A teraz kilka linków... zdaje się, że o jamniki chodzio....

http://jamnikiniczyje.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=16:historia
http://klub.pies.pl/orca/topic/Psy-z-pseudohodowli.htm
https://www.google.pl/search?q=pseudohodowle+jamnik%C3%B3w&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=uZgsU-m1HYnDhAeuoYDYBA&ved=0CGEQsAQ&biw=1024&bih=629
więcej sama poszukaj

12022
#kasiaczlk nieaktywny
22 marca 2014r. o 12:43
wybacz ale czy ja chce jamniki?? Chce jednego psa..człowieku..albo do szczeniaka albo starszego do adopcji..a yorkow nie zamierzam. To nie moje ogloszenie!!! Czy to zbrodnia ze ktos chce adoptowac psa????

Dopisane 22.03.2014r. o godz. 12:43:

i dla twojej wiadomosci nie chce psa do celow rozplodowych!! nie jestem tez gowniara..ktora chce pieska do zabawy..tylko dorosla kobieta ktora jest odpowiedzialna! Wiec nie musisz do mnie pisac jak to dziecka.
10596
#zwierzolub nieaktywny
22 marca 2014r. o 20:15
Napisałaś KUPIC.... Kupić a adoptować to różnica ogromna

12022
#kasiaczlk nieaktywny
22 marca 2014r. o 20:52
prawda jest taka..jak sie nie ma czlowiek o co przyczepic to sie przyczepi o jedno slowo..jesli komus sie suka oszczenila to kupie malucha jesli ktos porzucil takowego psa to adoptuje..prosze cie ZWIERZOLUBIE nie wrzucaj kazdego do jednego worka..to ze chce to nie znaczy ze zaraz go porzuce albo zajade w celach rozplodowych i nie czepiajmy sie slow bo to bez sensu..jesli mozesz pomoc w temacie to to zrob bez zbednych tematow czy wytykania slow.
10596
#zwierzolub nieaktywny
22 marca 2014r. o 21:18
Zbyt dużo psich nieszczęść widziałem i dlatego tego typu ogłoszenia działają na mnie jak.... Jeśli mogę prosić - nie kupuj - nie daj zarobić pseuduchom - bo i tak nie masz gwarancji, że tak powiem brzydko "za co zapłacisz". Jeśli jesteś kochającym i odpowiedzialnym CZŁOWIEKIEM , wpisz po prostu w wyszukiwarce "jamniki do adopcji" a zobaczysz ile psich nieszczęść czeka. Czeka może właśnie na Ciebie.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza