Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 kwietnia 2015r. o 8:17
Masz rację Przemo , ma gówno do gadania , bo właściwa władza opiera się na władcach mamony. A i na Wielkiej Górze Głupców też niewiele może zdziałać . To zwyczajny figurant. O tym właśnie mówię od lat. Ale , żeby rozpieprzyć ten patologiczny układ , to trzeba odzyskać władzę nad podażą pieniądza. Kukiz w prawdzie o tym nie mówi , ale jest buntownikiem mojego pokroju i ufam , że może wprowadzić zmiany. Dlatego stawiam na Niego . Co wielogłowie , to wielogłowie :D Nie mylić z wodogłowiem :D

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
211
skorn
24 kwietnia 2015r. o 11:51

<i>
~ niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 12:04
P.M niestety pamięta jak go potraktował Piotr Roman ... :)
A Ty Panno namawiasz go do współpracy z członkiem komitetu de facto Piotra Romana?... :D Świat staje na głowie ;)
Nie ma niestety kandydata dla takich jak Przemo ( starszy jestem wiec sobie pozwolę) i ja ...Czas oddac wybory w ręce młodych ,niech to Oni decydują co dalej ...Ot i tyle ...A tu dokładnie widać dlaczego Oburzeni wątpią w czyste intencje P. Kukiza ...Sam przyznaję ,że prawie dałem się nabrac.
http://wpolityce.pl/gwiazdy/214381-pawel-kukiz-kandyduje-w-wyborach-samorzadowych
~klucz-nick niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 13:18
pan prezydent Bronek Komorowski przez pięć lat POdpisał 13 ustaw podnosząc 21 razy POdatki obciążające bezPOśrednio POlaków,http://niewygodne.info.pl :P Paweł Kukiz polak kandydat na prezydenta.jesteś polakiem?wybierz polskiego kandydata.
~ niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 14:54
Bronki to są fajne chłopaki.
~bronkobuc niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 15:17
:P
~potaniec niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 15:22