Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~Tak z boku patrząc........... niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 20:22
~klucz-nick napisał(a): Polska dla polaków ,idę na wybory bo los mojej ojczyzny -mój-i-moich-dzieci nie jest mi obojętny,i będę głosował na polskich kandydatów,na Pawła Kukiza.

Pełna zgoda, a zgoda buduje :-)))
Uzupełniając, to w rozmowach o kandydatach ludzie boją się odkryć i powiedzieć otwarcie, że myślą o oddaniu głosu na Kukiza.
Jest takie "parcie" na "poprawność polityczną", że samodzielne myślenie paraliżuje:-))
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~koral niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 20:54
~kmicic napisał(a): https://www.youtub

Kmicic, po co takie rzeczy wstawiasz, ja też tam byłem i jakoś na prezydenta nie startuję.

Musimy zmienić prezydenta, to będzie początek zmian.
Bo w Polsce normalnie nie można prowadzić firmy i emerytury się nie doczekasz, nawet tej rządowej tzn. tej z budżetu :D :D

Bo na pewno jesteś pracownikiem budżetówki, jak jesteś za PO, ale nie martw się, bo jak będzie nowy prezydent to budżetówka nic nie straci, ponieważ nikt nowy nie zadrze ze swoimi ministrantami. :D :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 kwietnia 2015r. o 21:44
No dobra . Przekonaliście mnie. Co wielogłowie , to nie jedna :D

Niech będzie Kukiz . W prawdzie mam pewne zastrzeżenia , ale może uda się Nowego Prezydenta Wszystkich Polaków namówić na roz. Kocham Bolec.Info enie systemu niewolnictwa.

Panowie i Panie ! Na wybory ! Kukiz Prezydentem !

Gdyby kto w Bolesławcu śmiał organizować Komitet Wyborczy , to jestem do dyspozycji. Przyłączysz się Przemo ? Mądry Facet Jesteś :) A mi brakuje zdolności organizacyjnych ... no trzeba mieć jakieś wady , żeby bogiem nie być :D

Kukiza też można nauczyć, co w trawie piszczy.

Dobranoc :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13051
#Virgo nieaktywny
23 kwietnia 2015r. o 21:53
Pannazdzieckiem napisał(a): No dobra . Przekonaliście mnie. Co wielogłowie , to nie jedna :D

Oj Herkulesie... ;( nie sądziłam ,że" liczba" ma na Ciebie wpływ.
Nec Hercules contra plures...Czy dobrze odbieram
??

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
~koral niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 21:57
Virgo napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): No dobra . Przekonaliście mnie. Co wielogłowie , to nie jedna :D

Oj Herkulesie... ;( nie sądziłam ,że" liczba" ma na Ciebie wpływ.
Nec Hercules contra plures...Czy dobrze odbieram
??

Virgo, głosuje na Magdalenę :)

A ja na Janusza Palikota ;)

13051
#Virgo nieaktywny
23 kwietnia 2015r. o 22:01
Pozwalam sobie na cytowanie Twoich , Panieneczko słów;
"... Ludzi i nie latam z Lemingami ( głupota w tym momencie to : kupą bracia lemingi , bo w kupie raźniej , muchy też są zgodne ) ..."
?? ??

Dopisane 23.04.2015r. o godz. 22:01:

~koral napisał(a):
Virgo, głosuje na Magdalenę :)

A ja na Janusza Palikota ;)

Widzę Koraliku , że masz dobrą pamięć i śledzisz moje komentarze.Dziękuję i pozdrawiam.
Tak, oddam głos na Magdalenę Ogórek.
Szanuję Twój wybór i nie zamierzam Ciebie przekonywać do zmiany... ;)

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
~koral niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 22:09
Virgo, w II turze zagłosuję na Ogórek.

Mimo, że jestem wierzący, to mam poglądy lewicowe i dlatego kościół ma zawsze ze mną problemy a ja z fanatykami kościoła.

Pozdrawiam prawdziwych chrześcijan. ;)
13051
#Virgo nieaktywny
23 kwietnia 2015r. o 22:21
~koral napisał(a): Virgo, w II turze zagłosuję na Ogórek.

Mimo, że jestem wierzący, to mam poglądy lewicowe i dlatego kościół ma zawsze ze mną problemy a ja z fanatykami kościoła.

Pozdrawiam prawdziwych chrześcijan. ;)

Koraliku, jedno nie przeszkadza drugiemu.
Media wszystko robią - to znaczy trwa akcja cisza - by o Pani Ogórek nie mówić NIC. Metoda wypróbowana od lat. W ten sposób m.in. sprawili odsuniecie od steru Samoobrony i Andrzeja Leppera.
A teraz znowu miesza - i to jak widac skutecznie - Aleksander Kwasniewski. Więc pewne grupy dalej rozdają karty. Jeżeli Polacy nie przejrzą "na oczy" ...stoczymy się.

REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza