Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 kwietnia 2015r. o 22:27
Virgo napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): No dobra . Przekonaliście mnie. Co wielogłowie , to nie jedna :D

Oj Herkulesie... ;( nie sądziłam ,że" liczba" ma na Ciebie wpływ.
Nec Hercules contra plures...Czy dobrze odbieram
??

Na obcych językach , Droga Niewiasto :* to ja się nie znam . Matury przecież nie mam . Nie jednokrotnie się chwaliłem brakiem. Tak więc nie mam bladego pojęcia , co to takiego jest to " contra plures "

Qurwa , jak ja nie cierpię Łaciny

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 22:28
To chyba Ogórkowy nie mówi nic...... :|
13051
#Virgo nieaktywny
23 kwietnia 2015r. o 22:31
Pannazdzieckiem napisał(a):

Na obcych językach , Droga Niewiasto :* to ja się nie znam . Matury przecież nie mam .... co to takiego jest to " contra plures "

Qurwa , jak ja nie cierpię Łaciny

Dobranoc :)

Panienko...kuchenny tłumacz tak by ujął : " I Herkules d.u.p.a. kiedy ludzi kupa..." A kupą ... to już sam wcześniej napisałeś...coś o muchach :D

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
~ niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 22:35
~koral napisał(a): Virgo, w II turze zagłosuję na Ogórek....

Ogórek w Ii turze? :D :D :D Uśmiałem się ze śmiechu !! :D
~ niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 22:39
Niemowa Ogórkowa prezydentem....?? :|
~koral niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 6:03
Nie postawię na Bronka, bo PO i jego ministrowie oszukują Polaków, miliardy jadą za granicę.

http://wp.tv/i,prezes-pzl-swidnik-krytykuje-wynik-przetargu,mid,1680053,cid,8051,klip.html?ticaid=614be5
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 kwietnia 2015r. o 7:41
Virgo napisał(a): ... A kupą ... to już sam wcześniej napisałeś...coś o muchach :D

No dobrze , pisałem o Lemingach. Teraz chodzi o to, aby kupą Mości Panowie i Panie ... zagłosować na Kukiza. Dupencja Millera , Droga Niewiasto , jest wtórną marionetką i dziwi mnie Twój aplauz , przy Twej inteligencji :)

Miłego :)

Dopisane 24.04.2015r. o godz. 07:41:

~koral napisał(a): Nie postawię na Bronka, bo PO i jego ministrowie oszukują Polaków, miliardy jadą za granicę.

Zgadza się , a Paligłup jest członkiem Komisji Trójstronnej . Tym bandytom marzy się depopulacja na masową skalę , chociaż ta piękna planeta jest wystarczająco duża , aby zaspokoić potrzeby mieszkańców , to stanowczo za mała , aby zaspokoić chore ( zapewne poszczepionkowe :) ) ambicje jednego żyda.
Komitet Rzymski ( protoplasta Komisji Trójstronnej ) w roku 1971 ubiegłego stulecia ustalił , że w kraju nad Wisłą docelowo ma żyć 15 milionów niewolników i ani jednego więcej :D

Gdyby ustawowo cofnąć subwencje , to partie polityczne liczyły by sobie po kilku patologicznych członków. I dupa z dupokracji :D

Kukiz na Prezia , może uda się rozwalić bandę czworga !

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11445
PanM
24 kwietnia 2015r. o 7:51
W Polsce prezydent / w przeciwieństwie do tych miejskich / ma gówno do gadania.

Może jedynie w mniejszym lub większym stopniu ślizgać się pomiędzy sejmowymi partiami.

Jedyny z niego pożytek gdyby ograniczył do maksimum wydatki swego gabinetu.

Co fo Kukiza Piotrze to może by przedstawił jakąś wizję gospodarczą Polski.Same JOWy to i za mało i niezbyt dobrze.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza