Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~klucz-nick niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 15:24
bronkobus tuskobus skąd oni biorą pieniądze na te pielgrzymki po kraju ??z naszych podatków??a klakierzy podobno 400 zł zarabiają za klaskanie na spotkaniach do kamery :P czyżby nikt dobrowolnie nie przychodził na spotkania??no poparcie dla Bronka całe 12% :P Głosujemy tylko na polskich kandydatów Paweł K.60% poparcia. :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~szogun niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 15:25
~sogun niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 15:26
~agent bolek niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 15:30
~glupi narodzie niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 15:42
13051
#Virgo nieaktywny
24 kwietnia 2015r. o 17:21
Pannazdzieckiem napisał(a): Droga Niewiasto , jest wtórną marionetką i dziwi mnie Twój aplauz , :)

Miłego :)Dopisane 24.04.2015r. o godz. 07:41:
~koral napisał(a): Nie postawię na Bronka, bo PO i jego ministrowie oszukują Polaków, miliardy jadą za granicę.

Witaj Panieneczko :* Nie jest moim zamiarem przekonywać Ciebie do mojej kandydatki... :) Sądziłam ,że dostrzegłeś mieszadło Aleksandra Kwaśniewskiego ;) Wiesz , jako" chadziar ", że on nie jest osamotniony w tym co robi. Rozbija co jeszcze może rozbić.To tyle.
Co do Kukiza. W czym się sprawdził ? W gadaniu ? Był gorącym orędownikiem Tuska i jego grupy. Oczywiście , sympatie można zmieniać. Kiedy zawiedzie Cię Panieneczko Kukiz , też powiesz to co on ? Ile pozostanie jeszcze wówczas "Polski w Polsce"? Pozdrawiam .

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
~ niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 17:28
Wybory wygra oczywiście Bronisław Kmorowski i nie wykluczone że już w pierwszej turze. Pisuary muszą jeszcze tylko popierdzielić trochę o zamachu a pozostali "kandydaci" pieprzyć dalej swoje dyrdymały jak dotąd. To wystarczy. :D :P
~alik niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 18:15
Niech się w końcu zmieni prezydent, sejm, senat i rząd.

REKLAMA BAU zaprasza