Malenka91 napisał(a): Wiekszość ludzi siedzi tylko w urzedzie bo się nie kwalifikują.. bo są świeżo po szkole, bez doświadczenia... i bez znajomości.. bo w bolesławcu bez znajomości leszej pracy się nie dostanie oprócz produkcji..
ŻENADA..Dopisane 31.05.2015r. o godz. 21:28:Wiekszość ludzi siedzi tylko w urzedzie bo się nie kwalifikują.. bo są świeżo po szkole, bez doświadczenia... i bez znajomości.. bo w bolesławcu bez znajomości leszej pracy się nie dostanie oprócz produkcji..
ŻENADA..
CNC napisał(a):
Bzdura bzdura ... każda praca jaką miałem , była bez znajomości !! obecnie mam dobrą pracę lecz niedługo zmieniam bo dostałem propozycje tworzenia czegoś samemu ... była kiedyś produkcja i inne stanowiska a teraz jestem osobą decyzyjną - czyli można :) najważniejsze jest doświadczenie, chęć podnoszenia swoim kwalifikacji , jeśli uważasz ze mam większy potencjał aby pełnić inną funkcję lub uważasz ze za mało zarabiasz to zmień prace na taką którą będziesz lubić :)
Zamiast gadać zacznij działać....Jest wiele osób które chcą pracować a mało które umieją dobrze wykonywać swoja robotę...A zarobki to już inna kwestia ...ktoś to zarabia 1350 dla niego 2000 to dużo, ale ten kto ma 2500 dopiero zaczyna sie uśmiechać od 3000-3500 . Życzę wszystkim powodzenia w
tworzeniu własnej ścieżki i kariery. [img=1433102484_n34afvg.jpg]
~CIEKAWA napisał(a):CNC napisał(a):
Bzdura bzdura ... każda praca jaką miałem , była bez znajomości !! obecnie mam dobrą pracę lecz niedługo zmieniam bo dostałem propozycje tworzenia czegoś samemu ... była kiedyś produkcja i inne stanowiska a teraz jestem osobą decyzyjną - czyli można :) najważniejsze jest doświadczenie, chęć podnoszenia swoim kwalifikacji , jeśli uważasz ze mam większy potencjał aby pełnić inną funkcję lub uważasz ze za mało zarabiasz to zmień prace na taką którą będziesz lubić :)
Zamiast gadać zacznij działać....Jest wiele osób które chcą pracować a mało które umieją dobrze wykonywać swoja robotę...A zarobki to już inna kwestia ...ktoś to zarabia 1350 dla niego 2000 to dużo, ale ten kto ma 2500 dopiero zaczyna sie uśmiechać od 3000-3500 . Życzę wszystkim powodzenia w
tworzeniu własnej ścieżki i kariery. ]
Cz te roboty masz dzięki PUP ?
~CIEKAWA napisał(a):CNC napisał(a):
Dobre pytanie.. !
??
CNC napisał(a):~CIEKAWA napisał(a):CNC napisał(a):
Bzdura bzdura ... każda praca jaką miałem , była bez znajomości !!
nigdy nie brałem zasiłku , nigdy nie dostałem pracy z pup -- dla nich to tylko liczą sie statystyki !! teraz poszukiwane są kwalifikacje techniczne -- i w tym kierunku warto sie szkolić --
Sam się szkol.
piszesz nie na temat. Robote masz dzięki sobie a nie dzięki Pup owi
~prezes napisał(a): Z tych 9,1 % większość też pracuje - tyle że na czarno. Faktyczne bezrobocie jest poniżej 3 % i to osoby którym faktycznie nic się nie chce...