masi napisał(a): Mój model telefonu to Samsung se 0168, który niestety nie ma możliwości uruchomienia waszej aplikacji mobilnej. Czy wobec tego dostanę od redakcji Bolec.info porządniejszy telefon, który umozliwi mi uruchomienie a Wam sprawi radość z tego tytułu? ;)
~ napisał(a):masi napisał(a): Mój model telefonu to Samsung se 0168, który niestety nie ma możliwości uruchomienia waszej aplikacji mobilnej. Czy wobec tego dostanę od redakcji Bolec.info porządniejszy telefon, który umozliwi mi uruchomienie a Wam sprawi radość z tego tytułu? ;)
Masi, Ty przecież wiesz wszystko najlepiej to po co Ci ta apka? :P
emem napisał(a):Skaut napisał(a): Pobrałem ale ikonki na górnym pasku mam inne a dolnego, czarnego, nie mam wcale.
Zmien telefon na lepszy model to moze sie pojawia ;-) Grunt, ze masz wszystko co jest w aplikacji, reszta nieistotna ;)
masi napisał(a): Mój model telefonu to Samsung se 0168, który niestety nie ma możliwości uruchomienia waszej aplikacji mobilnej. Czy wobec tego dostanę od redakcji Bolec.info porządniejszy telefon, który umozliwi mi uruchomienie a Wam sprawi radość z tego tytułu? ;)
Skaut napisał(a):
mam od niedawna jeden z najlepszych androidów więc raczej wy popracujcie nad aplikacją żeby była lepsza. Właśnie ją odinstalowałem.
~harcerz napisał(a):Skaut napisał(a):
mam od niedawna jeden z najlepszych androidów więc raczej wy popracujcie nad aplikacją żeby była lepsza. Właśnie ją odinstalowałem.
Mam jeden z lepszych, jestem jednym z " bardziej" wiedzących, tak w ogóle to chyba jestem "the best"....
Skaut napisał(a):;) Samoocena jest kluczem do sukcesu, brawo.
No, tu się z tobą zgadzam całkowicie, sam nie wiem skąd mi się to bierze ale taka jest prawda :D