Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Po serii zamachów stan wyjątkowy we Francji
14192
#TOisjenka nieaktywny
14 listopada 2015r. o 15:12
~ napisał(a):
TOisjenka napisał(a): Właśnie podali na Polsacie najnowszy news "przy jednym zmartwych zamachowców znaleziono Syryjski paszport.Co na to teraz powiesz emem?hmmmy?

a w kieszeni miał amulet zrobiony z zęba trzonowego zaskrońca - pewnie islamski Indianin.

No i jak na tą rasę przystało chvja do kolan też miał ale nie porównuj i się nie przejmuj bo twierdzi się że rozmiar się nie liczy.Tylko nie zapominaj że to jest takie samo twierdzenie jak te że wśród uchodźców są sami pokrzywdzeni przez wojnę ludzie wiec prędzej czy później możesz się niemiło rozczarować.Dziękuję,skończyłam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10630
#CNC nieaktywny
14 listopada 2015r. o 15:21
Bydło traktować jak bydło !! cos co dla was jest nie do wyobrażenia dla niech jest codzienne...początek końca. Przy nich cała europa to piz....y, bo my rozmawiamy ,szukamy załagodzenia sporów a oni ..........patrz niżej [img=1447510864_nyloi9o.jpg]
9984
#gover nieaktywny
14 listopada 2015r. o 15:23
falco napisał(a): dlatego kiedy tutaj wpadną z wizytą będzie rzeźnia bo tych nie postraszysz ''krzyżem'' nawet gdyby to był ''smoleński'' ;)
tutaj możesz nim wywijać na prawo i lewo ale w ten sposób jedyną ''armię'' jaką możesz sobie skrzyknąć to armia babuszek z różańcami w rękach...

Chce zeby jak najwiecej przyjechalo do Polski muzulmanow. Byc moze lewacy wtedy nie beda tak bardzo zachwyceni ich obecnoscia.
Bede interesujace aspekty wspolpracy lewakow i muzulmanow w niszczeniu tradycji i wiary chrzescijanskiej.
~r niezalogowany
14 listopada 2015r. o 15:25
Święta wojna.trwa!!!!
14192
#TOisjenka nieaktywny
14 listopada 2015r. o 15:34
falco napisał(a): Toycia...
Ty oglądasz polsat?...przecież on tak jak tvn kłamie :D
oj...zmień stację na taką która tylko ''prawdę Ci powie''
coś w typie ''Polska dla Polaków'' albo ''chcemy kotleta a nie Mahometa'' ;)
falcosiu wszędzie pi...lą ale wy tu już przechodzicie ostatnio samych siebie.Nie życzę sobie koloryzowania ciapatymi mojego braku kultury ale że niestety nie jest to koncert życzeń to mogę jedynie obiecać że jak mnie by kiedyś córcia uszczęśliwiła i przyprowadzila takiego zięcia to zleci ze schodów.
~do cnc niezalogowany
14 listopada 2015r. o 15:45
cnc, jesteś krec nięty, za wklejanie takich fotek powinni zbanować twoje IP

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
14 listopada 2015r. o 15:47
TOisjenka napisał(a):
falco napisał(a): Toycia...
Ty oglądasz polsat?...przecież on tak jak tvn kłamie :D
oj...zmień stację na taką która tylko ''prawdę Ci powie''
coś w typie ''Polska dla Polaków'' albo ''chcemy kotleta a nie Mahometa'' ;)
falcosiu wszędzie pi...lą ale wy tu już przechodzicie ostatnio samych siebie.Nie życzę sobie koloryzowania ciapatymi mojego braku kultury ale że niestety nie jest to koncert życzeń to mogę jedynie obiecać że jak mnie by kiedyś córcia uszczęśliwiła i przyprowadzila takiego zięcia to zleci ze schodów.

:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
14 listopada 2015r. o 15:51
emem napisał(a):
~ napisał(a): Teraz należałoby zacytować wszystkie wypowiedzi Marcina w których skakał do gardeł przeciwnikom przyjmowania uchodźców i multikulti...

Mozesz smialo sie podpisac z imienia (i nazwiska).

Jak juz wiadomo (wystapienie prezydenta Francji) zamachow nie przeprowadzili uchodzcy, tylko ci, przed ktorymi ci ludzie uciekaja - terrorysci z panstwa islamskiego.
Miejmy nadzieje, ze UE i USA sie ogarna i posprzataja tam zamiast udawac, ze nic sie nie dzieje.

Człowieku podpisany z nazwiska. Albo jesteś ślepy albo oplacany przez jakiegoś Ahmeda
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza