~ napisał(a):TOisjenka napisał(a): Właśnie podali na Polsacie najnowszy news "przy jednym zmartwych zamachowców znaleziono Syryjski paszport.Co na to teraz powiesz emem?hmmmy?
a w kieszeni miał amulet zrobiony z zęba trzonowego zaskrońca - pewnie islamski Indianin.
falco napisał(a): dlatego kiedy tutaj wpadną z wizytą będzie rzeźnia bo tych nie postraszysz ''krzyżem'' nawet gdyby to był ''smoleński'' ;)
tutaj możesz nim wywijać na prawo i lewo ale w ten sposób jedyną ''armię'' jaką możesz sobie skrzyknąć to armia babuszek z różańcami w rękach...
falco napisał(a): Toycia...falcosiu wszędzie pi...lą ale wy tu już przechodzicie ostatnio samych siebie.Nie życzę sobie koloryzowania ciapatymi mojego braku kultury ale że niestety nie jest to koncert życzeń to mogę jedynie obiecać że jak mnie by kiedyś córcia uszczęśliwiła i przyprowadzila takiego zięcia to zleci ze schodów.
Ty oglądasz polsat?...przecież on tak jak tvn kłamie :D
oj...zmień stację na taką która tylko ''prawdę Ci powie''
coś w typie ''Polska dla Polaków'' albo ''chcemy kotleta a nie Mahometa'' ;)
Zastosowana autokorekta
TOisjenka napisał(a):falco napisał(a): Toycia...falcosiu wszędzie pi...lą ale wy tu już przechodzicie ostatnio samych siebie.Nie życzę sobie koloryzowania ciapatymi mojego braku kultury ale że niestety nie jest to koncert życzeń to mogę jedynie obiecać że jak mnie by kiedyś córcia uszczęśliwiła i przyprowadzila takiego zięcia to zleci ze schodów.
Ty oglądasz polsat?...przecież on tak jak tvn kłamie :D
oj...zmień stację na taką która tylko ''prawdę Ci powie''
coś w typie ''Polska dla Polaków'' albo ''chcemy kotleta a nie Mahometa'' ;)
emem napisał(a):~ napisał(a): Teraz należałoby zacytować wszystkie wypowiedzi Marcina w których skakał do gardeł przeciwnikom przyjmowania uchodźców i multikulti...
Mozesz smialo sie podpisac z imienia (i nazwiska).
Jak juz wiadomo (wystapienie prezydenta Francji) zamachow nie przeprowadzili uchodzcy, tylko ci, przed ktorymi ci ludzie uciekaja - terrorysci z panstwa islamskiego.
Miejmy nadzieje, ze UE i USA sie ogarna i posprzataja tam zamiast udawac, ze nic sie nie dzieje.