Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Bolesławiecki Czat

~~Asia niezalogowany
7 godz. 56 min. temu
Kochani, w związku z tym, że w zeszłym tygodniu został podany oficjalny termin Święta Ceramiki Bolesławieckiej, nasza rezerwacja, która była zrobiona w listopadzie zeszłego roku, została odwołana. Booking stanął na wysokości zadania i znalazł nam zastępczy obiekt, niestety oddalony o 6km od Bolesławca, mimo to cieszymy się bardzo, że będziemy mogły z córką uczestniczyć w tej świetnej imprezie. Mamy dla Was jednak ostrzeżenie, uważajcie przy składaniu rezerwacji, chociaż nic nie wskazywało na to, że nasza zostanie anulowana. Pierwszy obiekt był w centrum, blisko wszędzie, miałyśmy nadzieję, że będzie idealnie. Niestety po takiej wiadomości, nogi się pod nami ugięły i serce zaczęło mocniej walić. Nie życzymy nikomu podobnej sytuacji, ale bądźcie czujni! Obiekt zniknął z oferty Booking, możemy sobie gdybać co się właściwie stało, że nie są w stanie zrealizować naszej rezerwacji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
3 godz. 56 min. temu
A tu o co chodzi ?? Bo z tego co zauważyłem to jakaś Joanna została wyj€bbana przez jakiś hotel.
3 godz. 54 min. temu
~~Asia napisał(a): Kochani, w związku z tym, że w zeszłym tygodniu został podany oficjalny termin Święta Ceramiki Bolesławieckiej, nasza rezerwacja, która była zrobiona w listopadzie zeszłego roku, została odwołana. Booking stanął na wysokości zadania i znalazł nam zastępczy obiekt, niestety oddalony o 6km od Bolesławca, mimo to cieszymy się bardzo, że będziemy mogły z córką uczestniczyć w tej świetnej imprezie. Mamy dla Was jednak ostrzeżenie, uważajcie przy składaniu rezerwacji, chociaż nic nie wskazywało na to, że nasza zostanie anulowana. Pierwszy obiekt był w centrum, blisko wszędzie, miałyśmy nadzieję, że będzie idealnie. Niestety po takiej wiadomości, nogi się pod nami ugięły i serce zaczęło mocniej walić. Nie życzymy nikomu podobnej sytuacji, ale bądźcie czujni! Obiekt zniknął z oferty Booking, możemy sobie gdybać co się właściwie stało, że nie są w stanie zrealizować naszej rezerwacji.Online language learning platform

Jak ty święto ceramiki uważasz za świetną imprezę to jestem pewny na 100% że ty nigdy nie byłaś na świetnej imprezie.
~~Jan niezalogowany
3 godz. 39 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Asia napisał(a): Kochani, w związku z tym, że w zeszłym tygodniu został podany oficjalny termin Święta Ceramiki Bolesławieckiej, nasza rezerwacja, która była zrobiona w listopadzie zeszłego roku, została odwołana. Booking stanął na wysokości zadania i znalazł nam zastępczy obiekt, niestety oddalony o 6km od Bolesławca, mimo to cieszymy się bardzo, że będziemy mogły z córką uczestniczyć w tej świetnej imprezie. Mamy dla Was jednak ostrzeżenie, uważajcie przy składaniu rezerwacji, chociaż nic nie wskazywało na to, że nasza zostanie anulowana. Pierwszy obiekt był w centrum, blisko wszędzie, miałyśmy nadzieję, że będzie idealnie. Niestety po takiej wiadomości, nogi się pod nami ugięły i serce zaczęło mocniej walić. Nie życzymy nikomu podobnej sytuacji, ale bądźcie czujni! Obiekt zniknął z oferty Booking, możemy sobie gdybać co się właściwie stało, że nie są w stanie zrealizować naszej rezerwacji.Online language learning platform

Jak ty święto ceramiki uważasz za świetną imprezę to jestem pewny na 100% że ty nigdy nie byłaś na świetnej imprezie.

Nie karmić tro-lla.
3 godz. 33 min. temu
Chyba tak masz na nazwisko.
Jaśko to ty taki gangster jesteś na bolec info ??
Strach się bać
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza