PanM napisał(a): Lech Wałęsa --- nie moja bajka .
Tego się trzymam , ALE ;
Zarzuty które są tu opisywane mają już ponad 45 lat .
Widzę że wielu" odwetowców" nie zrozumiało w jakim celu napisałem ten post .
Widzę że wielu nie chce zadać sobie trudu żeby pomyśleć ;
Po co ktoś rozpętuje taką histerię za sprawy z przed nieomal pół wieku na dodatek dotyczące osoby nie mającej od dawna wpływu na to co dzieje się w Polsce ?
Co i po co chce się tym przykryć ?
Kto i w jakim celu histerycznie dzieli Polaków ?
Solidarnościowcy , PiS owcy nie dopuszczają do siebie że życie trwa tu i teraz .
Nie dopuszczają że postępu i tworzenie bezpiecznej przyszłości narodu nie da się nigdy zrealizować w atmosferze permanentnego konfliktu.
Dam jeden konkretny przykład -- w poprzedniej kadencji sejmu PiS , PO , SLD I TR / POZA PSL /miały w swoim programie likwidację senatu .A Senat ma się dobrze do tej pory .
Odpowiedzcie sobie dlaczego.Co cztery lata inni kolesie dostają cieplutkie posady w " izbie refleksji " A my za to bulimy parę miliardów rocznie.
To co złe widać gołym okiem nawet na naszym lokalnym podwórku.
Polityka , światopogląd , prywatne interesy przysłaniają interesy społeczeństwa / LUDZI /
~ napisał(a):~falco napisał(a):
Klamliwy hipokryto wszystkie tematy musisz obsrywać? :D
jak widze nadal masz ten "śmierdzacy" problem ze zwieraczami :)
nie czas na zmianę pampersa?
zresztą pieprze twoje problemy:)
to ja tu się "ukrywam" pisze z "konspiracji" bo ponoć jakiś tam "nowak" vel...wiadomo:)rozesłał już listy gończe za mną a ty mnie tutaj "dekonspirujesz"
niedobry ty...
:)
Mistrzu falco....pisz jakoś bardziej z sensem, po polsku, bo ciebie zrozumieć może tylko taki sam cymbał jak ty. Jakie qwa zwieracze, jaki pampers...? Chory jesteś na jakieś urojenia... pisz jaśniej bo pogłębiasz swój bezmiar głupoty jeśli chodzi o pisanie ze zrozumieniem.
~falco napisał(a):
Będę się starał ale jak się napiję to pitolę bez sensu.
Ale i po trzeźwemu mądrzejszy nie jestem.Już nie te lata.
~ napisał(a): pisz jaśniej bo pogłębiasz swój bezmiar głupoty jeśli chodzi o pisanie ze zrozumieniem.
Zastosowana autokorekta