~Do emema i zwolenników napisał(a): (..). Wystarczy jechać do Izraela i zobaczyć jak się pacyfikuje Arabów i Katolików. I
Tak sie sklada, ze bylem w Izraelu kilka razy i widzialem. Ty chyba nie byles.
Przykladowo - na ulicach Tel Avivu spotkasz obok siebie zydow, katolikow i muzulmanow - jedzacych w jednej restauracji, przy jednym stole. Obok geje czy lesbijki - i nikomu nie przeszkadza religia czy orientacja.
Dopisane 03.04.2016r. o godz. 16:14:
~ napisał(a): A Pan jako dziennikarz powinien zachować bezstronność a nie robić osobiste wycieczki.
Na forum dyskusyjnym wystepuje jako osoba prywatna i mam prawo prezentowac wlasne zdanie podobnie jak inni dyskutujacy. Dlaczego chcesz mi je odbieac?
~ napisał(a): I jeszcze jedno, również proponuje Panu udać się do szkoły tylko w Izraelu i zapoznać się z tym jak tam przedstawiana jest Polska a możne zrozumie Pan mój wpis.
Bylem w Izraelu, rozmawialem - takze o Polsce. Wbrew temu co piszesz Polska jest przedstawiana zupelnie inaczej.
Dopisane 03.04.2016r. o godz. 16:15:
I jeszcze na koniec - ten temat dotyczy programu edukacji, ktory jest realizowany w szkolach. To NIE JEST polityka - tylko edukacja. Wiec nie mieszajcie polityki i wlasnych uprzedzen z tym czym jest historia.
Pozdr
emem
Dopisane 03.04.2016r. o godz. 16:16:
PS. Raz jeszcze przypominam, ze na tym forum nie bedziemy tolerowac zadnych wyzwisk i hejtu. Ze wzgledu na wulgaryzmy zablokowalismy dzisiaj uzytkownika 'klucznik' ktory obrazal innych dyskutantow i rzucal wyzwiskami.