oby pogoda dopisała bo innym przypadku (deszcz) flagi będą przypominać chłopskie gacie suszące się na płocie a mnie zepsuje dzień który zamierzam spędzić w ciekawszym miejscu niż ryneczek i w ciekawszych okolicznościach...
''atrakcje'' w formie mszy ,pienia jakichś chórków czy gestykulacji kapelmistrzów :D raczej mnie nie skuszą ...
~ napisał(a): a co kogo obchodzi co będziesz robił. ;) przestań się uzewnętrzniać ;) ;)
haha...
a gdzie ja napisałem co będę robił ?
daleko mi do tego by tutaj na forum się ''uzewnętrzniać'' zwłaszcza że grono ''życzliwych'' tylko na to czeka :D
No własnie się uzewnętrzniłeś, pisząc, że będziesz w innym miejscu, jakby to kogololwiek obchodziło. "Nikt mnie nie pytał, to sie pochwalę". Możesz sobie nawet na marsa poleciec i tam zostać : )
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.