~ZX napisał(a): A dawno już pisałem że WORD przyczyni się do korków w mieście... Ilość Elek z miast ościennych jest ogromna. Jelenia Góra ten problem miała i sie go pozbyła a my w korku...
~ napisał(a):Kazimierz Marczewski napisał(a):
Dokładnie przejechałem jako kierowca około 1 350 000 km samochodem osobowym. Mogę to udowodnić zapraszam do redakcji Bolec.Info.
Przyjmując, że jeździ Pan 50 lat, to by "wykręcić" taki wynik musiałby Pan jeździć codziennie średnio 74km przez te 50 lat. Dzień w dzień, nie wyłączając niedziel i świąt.
A gdzie czas na pracę, rodzinę, odpoczynek?
Trochę to naciągane...
~ napisał(a):Kazimierz Marczewski napisał(a):
Dokładnie przejechałem jako kierowca około 1 350 000 km samochodem osobowym. Mogę to udowodnić zapraszam do redakcji Bolec.Info.
Przyjmując, że jeździ Pan 50 lat, to by "wykręcić" taki wynik musiałby Pan jeździć codziennie średnio 74km przez te 50 lat. Dzień w dzień, nie wyłączając niedziel i świąt.
Trochę to naciągane...
emem napisał(a):to na pewno marcin z p.Kaziem robią te korki bo tak się chwalą kto ile km przejechał,a ja na ten przykład to bzyknąłem 784 przydrożnych prostytutek :P~ napisał(a):Kazimierz Marczewski napisał(a):
Trochę to naciągane...
To ciekawe, ja sam przejechalem juz ok 0,7mln kilometrow, a jezdze autem dopiero 15 lat... bywaly lata, ze robilem 60 tysiecy km rocznie