Z głębokim smutkiem i niedowierzaniem przeczytałam wiadomość o odejściu Wiesława .Bardzo mi pomógł ,gdy uległam wypadkowi i miałam poważny uraz kolana.Potrafił doradzić, wesprzeć,okazywał tak bardzo wszystkim potrzebną zwykłą ,ludzką życzliwość. Najdziwniejsze było to ,że prawie się nie znaliśmy,ale Wieśka znali wszyscy...
"Dobrych ludzi się nie zapomina'.Wyrazy współczucia dla najbliższych.
W mojej pamięci będzie zawsze pogodnym , wspanialym człowiekiem. Spotkaliśmy się w momencie kiedy organizował Porovitę ,mimo swoich wlasnych problemów potrafił pomóc i nam ,zawsze życzliwy i bezinteresowny. Opuścił nas dobry człowiek i kolega ....
WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA RODZINY I BILSKICH WIEŚKA.
NIE WIEM CZY BĘDZIE KTOŚ W STANIE WYPEŁNIĆ PUSTKĘ PO TAK AKTYWNYM, WSZECHOBECNYM, OTWARTYM I ŻYCZLIWYM CZŁOWIEKU JAKIM BYŁ WIESIEK. NIE MOGĘ POGODZIĆ SIĘ Z MYŚLĄ, ŻE JUŻ GO NIE BĘDĘ MIAŁA OKAZJI SPOTKAĆ I POROZMAWIAĆ.
SPOCZYWAJ W SPOKOJU!
~krutkowłosa niezalogowany 21 lipca 2016r. o 17:45
Pan Wiesław był moim wychowawcą w szkole.był wspaniałym człowiekiem będe bardzo dobrze wspominać Pana Wiesława.bardzo przykra wiadomość że odszedł od nas tak bardzo dobry człowiek.moje wyrazy wspułczucia dla rodziny.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.