~ napisał(a): Niestety nie przyłączam się do życzeń. A dzieci uczę że jak widzą policjanta to lepiej przejść na drugą stronę ulicy , a jak wiedzą o drogówce to lepiej dołożyć drogi i objechać z daleka.
~ napisał(a): Niestety nie przyłączam się do życzeń. A dzieci uczę że jak widzą policjanta to lepiej przejść na drugą stronę ulicy , a jak wiedzą o drogówce to lepiej dołożyć drogi i objechać z daleka.To ciekawe co powiesz dziecku jak ktoś je okradnie czy pobije albo jak będzie miało wypadek (choć cię nie lubię ale ci tego nie życzę) :> co wtedy zrobisz ?? Te dyrdymały to wsadź sobie wiesz gdzie ...
becia73 napisał(a):~Tadek Jana Pawła II napisał(a): Najważniejsze, ze stanęli na wysokości zadania i schwytali tego co do parterowych mieszkań właził. Dziękujemy.
Przecież to nie policja go złapała tylko mieszkaniec bloku.
~ napisał(a): Niestety nie przyłączam się do życzeń. A dzieci uczę że jak widzą policjanta to lepiej przejść na drugą stronę ulicy , a jak wiedzą o drogówce to lepiej dołożyć drogi i objechać z daleka.
~ napisał(a):Jak byś przeszedł w miejscu dozwolonym to nie było by problemu. Jak żeś niemądry to płać :]
Ja raz nie zauważyłem policjanta i przeszedłem na drugą stronę ulicy i dopierdzielił mi 50 zł mandat.
~Franek napisał(a):~ napisał(a):Jak byś przeszedł w miejscu dozwolonym to nie było by problemu. Jak żeś niemądry to płać :]
Ja raz nie zauważyłem policjanta i przeszedłem na drugą stronę ulicy i dopierdzielił mi 50 zł mandat.
~ napisał(a): Człowieczku przechodziłem na Prusa przecież tam wszyscy tak chodzą.A jak wszyscy pójdą na wiadukt i będą skakać to tez skoczysz :P