~ napisał(a): ~ napisał(a): Czemu to jest aż na Spacerowej? Nie można na Spółdzielczej, na stadionie, który jest podobno dla wszystkich dostępny? Jak mam z dzieckiem zasuwać codziennie, jeśli nie mam samochodu? Nie każdy ma autko żeby szybko się przemieszczać. Gdyby było na stadionie, to o wiele więcej dzieci mogłoby skorzystać z takiej rekreacji. Jak dla mnie to złośliwość jest, żeby im du..py nie zawracać zbyt dużą ilością chętnych.
A dlatego , że na Spacerowej jest wiecej miejsca na większą ilość dzieci, większa ilość boisk, miejsce na ognisko oraz dzieci mogą korzystać z basenu po zakończonym treninu
Jakiego qwa basenu? tego syfu po którym trzeba iść do dermatologa? Jeśli tam macie dzieci na uwadze, to zaoferujcie im także transport na Spacerową... Czym tam się dostać jak nie ma auta? Wiecie ile czasu trzeba poświęcić aby tam dotrzeć , a potem wrócić? więcej niż pół dnia! Czyli rodzic musi olać inne obowiązki względem dziecka, jak np:ugotowanie obiadu, czy zrobienie zakupów. A po drugie większość rodziców jest teraz w pracy i jak mają zająć się "dostarczeniem i odbiorem" dzieci ze Spacerowej. to jeden wielki gów...niany pomysł i tyle w temacie.