hemi napisał(a): Pełen szacun i uznanie !! :)zamiast zadawać głupie pytania(buraku)jedż i pomagaj za darmoche ,a liczby zostaw mądrzejszym :P
Wiadomo - zwierząt potrąconych , czy w inny sposób mających pecha nie brakuje więc i pacjentów pełno ,tym bardziej,że to jeden z dwóch na dolnym sląsku i jedyny w powiecie taki ośrodek.
Mam pytanie do właściciela ośrodka (może odpowie na portalu lub priv) ,czywiście nie jest to pytanie aby sie czegoś doszukiwać ,czy szukać dziury w całym:
Jakie sa koszty ,np.miesięczne czy roczne opieki nad tymi zwierzętami i ile ich sie przewija?
Wiadomo opieka weterynaryjna,karma,leki itd - to wszystko kosztuje i ciekaw jestem jak to wygląda.
Pozdrawiam i życze powodzenia ;) ;) [img=1471946076_zsmnhk2.jpg]
hemi napisał(a): Standardowa bezsensowna wypowiedź prostaka,który bez powodu lubi poubliżać innym ,nie mając nic do powiedzenia w temacie ..odezwał się inteligentny .tym swoim nędznym postem powyżej obraziłeś kilka osób ,ale skąd ty to możesz wiedzieć? :P
~klucznick napisał(a):hemi napisał(a): Standardowa bezsensowna wypowiedź prostaka,który bez powodu lubi poubliżać innym ,nie mając nic do powiedzenia w temacie ..odezwał się inteligentny .tym swoim nędznym postem powyżej obraziłeś kilka osób ,ale skąd ty to możesz wiedzieć? :P
hemi napisał(a):wszyscy wiedzą żę obrażam od lat więc co w tym dziwnego?przyzwyczaili się,co niektórzy :P ale ty taki inteligent z bożej łaski nie wie że obraził,tymi płytkimi pytajkami,obrażasz ludzi co robią coś,a ty nie robisz nic i obrażasz,koniec tematu z tobą jełopie bo i tak nie zrozumiesz co się do ciebie pisze :P pan M.Ż robi wielkie rzeczy,a ty maluczki baranek pytasz ile to kosztuje?to ja ci odpowiem,TO KOSZTUJE CAŁE ŻYCIE,którego ty hemi nie jesteś w stanie dać,i zmień sobie nicka na burak albo głąb kapuściany,bo hemi to pasuje do siły i mocy ,a w tobie ani jednego ani drugiego,przepraszam za zaśmiecanie tematu ale musiałem bo mnie krew zalewa jak nawet wróbli w zimę nie karmi ,a głos zabiera. :P~klucznick napisał(a):hemi napisał(a): Standardowa bezsensowna wypowiedź prostaka,który bez powodu lubi poubliżać innym ,nie mając nic do powiedzenia w temacie ..odezwał się inteligentny .tym swoim nędznym postem powyżej obraziłeś kilka osób ,ale skąd ty to możesz wiedzieć? :P
Kogo i gdzie obraziłem? Bo piszesz ,że kilka osób?
Tylko ciebie nazwałem prostakiem ,bo standardowo ubliżasz innym dla zabawy i robisz bajzel w temacie .