~Jo napisał(a): Kiedy to "rozrywanie" się odbędzie? Sama godzina to za mało.
~biegający na rencach napisał(a): W regulaminie cyklu biegów "cztery pory roku" bieg jesienny miał być 25.09.2016. Teraz jest informacja że bieg będzie 17.09.2016r. Ja wiem, że bieg jest bezpłatny i wogóle jeszcze grochówkę można zjeść albo kiełbaskę ale te terminy to jakaś kpina. O letnim biegu organizator ZAPOMNIAŁ, odbył się tydzień później. Ale oczywiście cicho siedzieć trzeba bo było za darmo, więc nie marudzić. Ja się nie dziwię już, że frekwencja jest z roku na rok mniejsza we wszelkich zawodach biegowych w Bolesławcu. W Żaganiu za bieg niepodległości trzeba zapłacić ponad 35 zł a będzie z 1000 osób. Czy Żagań to większe/lepsze miasto? Wg mnie nie. W Żarach jest podobnie. I też nie jest za darmo. Zaraz ktoś powie: to sam zorganizuj jak żeś taki mądry. Nie znam się na organizowaniu imprez, nie pracuję w MOSIrze ani Urzędzie Miasta i się za to nie biorę bo byłby wstyd tylko.
alabaster72 napisał(a): MA przecież lać, wiać, grzmieć i błyskać, z tego powodu odwołano Festiwal Luz nad Bobrem, biegać można?