~~ napisał(a): Nikt nie atakuje, tylko prosi o konkrety. Komu konkretnie proponowałeś? (nie udawaj kogoś innego). Bo ja wczoraj proponowałem koniowi na ucho podczas rejsu Batorym, żeby zabrać misie z kry lodowej u wybrzeży Alaski :)
Oczywiście, że atakuje i nie widzę prośby, a żądanie. Tak to odbieram, czyli ton wypowiedzi. Ta wypowiedź jest podobna, bo z góry zarzuca coś komuś.
Do rzeczy. Konkrety są podane, jak chcesz jakieś interesujące ciebie szczegóły, to zadzwoń i się dowiedz. 698213229 pod ten numer dzwoniłem i facet powiedział, że proponował organizatorowi obecność swojego klubu. Dodał, że do tej pory nie dostał żadnej informacji w tej sprawie. Wystarczy się zainteresować tym kto był organizatorem i po sprawie. Twoje lenistwo, czy zwykła arogancja nie pozwala ci kilka razy kliknąć w googlach, aby się dowiedzieć? Za to musisz coś insynuować, tak? Gdybym był kimś takim jak ty, to teraz napisałbym, że pewnie jesteś z tej kliki i nie udawaj kogoś innego i przyjrzyj się sobie itd. Proszę link do organizatora http://tropemwilczym.pl/bieg/boleslawiec/ . Ja ze swojej strony napisałem co o tym myślę i tyle. Mam do tego prawo. Nawet jak ciebie to bardzo razi, to fakt jest taki, że u nas trzeba być w pewnych układach, bo inaczej będzie jak z gliniadą itp. Wszystko w mieście zdycha, a nasi chętni do przywództwa lokalni działacze, olewają mieszkańców miasta i regionu.