Smiejcie się smiejcie. Kwestia czasu kiedy zaatakują człowieka.
Na "kaczmarce" walają się poobgryzane kości oraz truchła jakiś dużych zwierząt. Nie jestem w stanie określić co to jest bo pozostały tylko fragmenty tkanki a chciałem się ulotnić jak najszybciej z tego terenu. Aż mnie ciarki przeszły jak o owcach przeczytałem i skojarzyłem fakty.
A po jakie licho Szanowna Redakcja tak drastyczne zdjęcia tych zagryzionych owiec pokazuje???? Te informacje nastolatki też czytają! Po co mają to oglądać? Sam tekst by nie wystarczył????
Jak rządziła Platforma z Panem Premierem Tuskiem to tego ni było.Był POrządek .Za konusa to nawet wilcy z lasu się wynoszą.Jeszcze trochę będą pożerać ludzi.Zaczną od wyborców PISa.Przestrzegam przed wychodzeniem na pole,np.plantacje truskawek.Wilcy tylko na to czekają.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.