kierowcy zawodowi np.PKS,MZK to krowy systemu komuny wszystko im wolno dziś miałem podobne zdarzenie z MZK wymusił pierwszeństwo na Modłowej a po 50 m.zatrzymał się na wysokości zendera NA ULICY dla wysiadającego pasażera z autobusu .grunt ze wymusił pierwszeństwo to wysadził z autobusu pewnie kolegę
Krowy to nieżyczliwi pasażerowie....Gdyby nie Mzk to twoi dziadkowie nie mieli czym jeździć do lekarza.do znajomych. bo wy młodzi ludzie nie macie dla nich czasu...często słyszę ich szczere rozmowy z kierowcami MZK....
64 letni Kierowca VW Golfa z pasa do skrętu w prawo pojechał w prawo...czyli Kierowca MZK jest niewinny...tam często na tym skrzyżowaniu dochodzi do takiej sytuacji....
widziałem ten wypadek ,kierowca golfa przejechał prosto z pasa do skętu w prawo.Jeszcze gorzej ,ze przed światłami mocno przyspieszył ,aby przelecieć na pomarańczowym,a nawet już czerwonym.Niestety żle to się skończyło dla towarzysza lub towarzyszki podróży.Myslałem ,ze kieowca golfa jechał sam.On wyszedł o własnych siłach z auta...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.