~~Boleslawianka napisał(a): Nie rozumiem komu zależy by pozbawić pana Sakowskiego zarządzania szkołą Moje dziecko bylo uczniem tej szkoly Wspolpraca z panem dyrektorem ukladala sie bardzo dobrze Poza tym to mądry czlowiek ze zdrowym podejsciem do zycia Pozdrawiam pana Sakowskiego bardzo serdecznie i zycze powodzenia
~~ napisał(a):~~Boleslawianka napisał(a): Nie rozumiem komu zależy by pozbawić pana Sakowskiego zarządzania szkołą Moje dziecko bylo uczniem tej szkoly Wspolpraca z panem dyrektorem ukladala sie bardzo dobrze Poza tym to mądry czlowiek ze zdrowym podejsciem do zycia Pozdrawiam pana Sakowskiego bardzo serdecznie i zycze powodzenia
Jak to komu pieprzonej pisowskiej dobrej zmianie ,przysłali trzech bałwanów z pisowskiego kuratorium którzy byli przeciwni dyrektorowi który jest z PO.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~Boleslawianka napisał(a): Nie rozumiem komu zależy by pozbawić pana Sakowskiego zarządzania szkołą Moje dziecko bylo uczniem tej szkoly Wspolpraca z panem dyrektorem ukladala sie bardzo dobrze Poza tym to mądry czlowiek ze zdrowym podejsciem do zycia Pozdrawiam pana Sakowskiego bardzo serdecznie i zycze powodzenia
Jak to komu pieprzonej pisowskiej dobrej zmianie ,przysłali trzech bałwanów z pisowskiego kuratorium którzy byli przeciwni dyrektorowi który jest z PO.
Jak Komisja liczyła 12 osób, potrzebne było tylko 7 głosów.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~Boleslawianka napisał(a): Nie rozumiem komu zależy by pozbawić pana Sakowskiego zarządzania szkołą Moje dziecko bylo uczniem tej szkoly Wspolpraca z panem dyrektorem ukladala sie bardzo dobrze Poza tym to mądry czlowiek ze zdrowym podejsciem do zycia Pozdrawiam pana Sakowskiego bardzo serdecznie i zycze powodzenia
Jak Komisja liczyła 12 osób, potrzebne było tylko 7 głosów.
Przeciw głosowali 3 z pisu 1 ze ZZ ,1 z rady rodziców.1 się wstrzymał, 6 głosowało za Dyrektorem Sakowskim.
~~Xyz napisał(a): Joanna Dudyńska z ZZ wstrzymała się od głosu.Nie lubi p.o.Dyrechtora ?