~~ napisał(a): To wszystko to nic, ja się zastanawiam czym podpadło "ve-to" firmie CCC produkującej buty ?Ten świetny żart w pełni odzwierciedla inteligencję jaką dysponują członkowie stowarzyszenia. Naprawdę uśmiałem się jak rzadko.
~~ napisał(a):Napiszcie donos.
Rzeczywiście, kiedy pierwszy raz wystąpił nick ccc, to pierwsze skojarzenie wiąże się z siecią sprzedaży butów. Pewnie ten znak i skrót jest zastrzeżony. Co na to taka znana firma?
~~ napisał(a):
Rzeczywiście, kiedy pierwszy raz wystąpił nick ccc, to pierwsze skojarzenie wiąże się z siecią sprzedaży butów. Pewnie ten znak i skrót jest zastrzeżony. Co na to taka znana firma?
~~ddd napisał(a):~~ napisał(a):
Jak dla mnie ten hejter CCC to jest powiązany z siecią sprzedaży butów, bo jest czyścibutem RR.
~~ napisał(a):~~ddd napisał(a):~~ napisał(a):
Jak dla mnie ten hejter CCC to jest powiązany z siecią sprzedaży butów, bo jest czyścibutem RR.
BARDZO DOBRE ;) ;) ;)