~~Wyluzowany do Anty...a napisał(a): Albo jesteś na rauszu ,jak nie to przyznaj się co za świństwo jarasz ,lub zmień lekarza ,bo ten cię oszukuje.
Pleciesz co ci ślina na język przyniesie ,populistyczny oglądaczu TVN24 i Szkła Kontaktowego
Zastosowana autokorekta
~~Wyluzowany do Anty...a napisał(a): Albo jesteś na rauszu ,jak nie to przyznaj się co za świństwo jarasz ,lub zmień lekarza ,bo ten cię oszukuje.
Pleciesz co ci ślina na język przyniesie ,populistyczny oglądaczu TVN24 i Szkła Kontaktowego
Zastosowana autokorekta
~~hujowe państwo pis napisał(a):~~Wyluzowany do Anty...a napisał(a): Albo jesteś na rauszu ,jak nie to przyznaj się co za świństwo jarasz ,lub zmień lekarza ,bo ten cię oszukuje.
za to ty pisowski czopku oglądasz:
"Sejmowe rewolucje" - program kulinarny
"prezes" szuka żony - program rozrywkowy
a na dobranoc "Bolek i Lolek" - serial animowany :)
"między ziemią a niebem" - o 2 takich co ukradli Polskę
Polska "wstaje" z kolan - propaganda
"bor łamie przepisy" - program motoryzacyjny
Zastosowana autokorekta
~~Anty ... napisał(a): nie oglądam w ogóle telewizji, nie potrzebuję korzystać z lekarzy ale widzę co się dzieje w pisowskim gównie. Co jeszcze masz do powiedzenia ? Ja albo ktoś z mojej rodziny był esbekiem ?
Niestety nie a wręcz wszyscy są patriotami.
Zastosowana autokorekta
~~Kto zamiast PiS? napisał(a):~~Anty ... napisał(a): nie oglądam w ogóle telewizji, nie potrzebuję korzystać z lekarzy ale widzę co się dzieje w pisowskim gównie. Co jeszcze masz do powiedzenia ? Ja albo ktoś z mojej rodziny był esbekiem ?
Niestety nie a wręcz wszyscy są patriotami.
Ślepota i oszołomstwo w zasadzie wyklucza patriotyzm!
Musisz jednak patrioto sobie odpowiedzieć na pytanie co jest lepsze : pisowskie ekskrementy czy to co było przed PiS?
Jak wyjaśnić fakt, że wystarczyło by opuścili koryto znawcy ekonomii i gospodarki typu Rostowski i Balcerowicz, by Misiewicze poprawili wszystkie wskaźniki
gospodarczo-ekonomiczne mimo wywalania grubych miliardów na 500+?
Gdzie się podziewały corocznie te miliardy za POprzedników?!
Jak to możliwe, że zagrożone upadkiem państwowe firmy zaczęły natychmiast wysokie zyski?
Jakie oprócz gigantycznego złodziejstwa POprzedników jest wyjaśnienie tych cudów?
Patrioto z bożej łaski gdzie byłeś do 2016?
Zastosowana autokorekta