~~kibic i mieszkaniec napisał(a): Ja na miejscu tych działaczy już dawno nagłośnił bym sprawę, zaprosił bym jakąś konkretną telewizję, działaczy z Piasta Wykroty, Oni też mają wiele do powiedzenia odnośnie traktowania drużyn,które chcą coś osiągnąć!
~~Weto napisał(a):wczoraj dwa razy przejeżdzałem koło boiska bocznego i było wolne niech tam kopią trenują.~~kibic i mieszkaniec napisał(a): Ja na miejscu tych działaczy już dawno nagłośnił bym sprawę, zaprosił bym jakąś konkretną telewizję, działaczy z Piasta Wykroty, Oni też mają wiele do powiedzenia odnośnie traktowania drużyn,które chcą coś osiągnąć!
W gminie Nowogrodziec kluby są tak skłócone podziałem dotacji ,że jedni nie mogą związać końca z końcem a inni ściągają trenera do A kl który pracuje nie mniej jak za 3 tysiące zł miesięcznie na rączkę.Jak czytam, że klub z Parzyc nie ma gdzie grać ponieważ ich boisko nie spełnia norm licencyjnych do kl O to szlag mnie trafia, przecież jest w gminie trzy boiska które takie wymogi spełniają i nikt nie powinien robić łaski z udostępnieniem boiska.
~~klucznick napisał(a):~~Weto napisał(a):wczoraj dwa razy przejeżdzałem koło boiska bocznego i było wolne niech tam kopią trenują.~~kibic i mieszkaniec napisał(a): Ja na miejscu tych działaczy już dawno nagłośnił bym sprawę, zaprosił bym jakąś konkretną telewizję, działaczy z Piasta Wykroty, Oni też mają wiele do powiedzenia odnośnie traktowania drużyn,które chcą coś osiągnąć!
W gminie Nowogrodziec kluby są tak skłócone podziałem dotacji ,że jedni nie mogą związać końca z końcem a inni ściągają trenera do A kl który pracuje nie mniej jak za 3 tysiące zł miesięcznie na rączkę.Jak czytam, że klub z Parzyc nie ma gdzie grać ponieważ ich boisko nie spełnia norm licencyjnych do kl O to szlag mnie trafia, przecież jest w gminie trzy boiska które takie wymogi spełniają i nikt nie powinien robić łaski z udostępnieniem boiska.