Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Z komputera burmistrza obrażono radnego
~~kibic i mieszkaniec niezalogowany
1 lipca 2017r. o 22:29
Ja na miejscu tych działaczy już dawno nagłośnił bym sprawę, zaprosił bym jakąś konkretną telewizję, działaczy z Piasta Wykroty, Oni też mają wiele do powiedzenia odnośnie traktowania drużyn,które chcą coś osiągnąć!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
2 lipca 2017r. o 11:09
Jak wiemy każdy działacz jest osoba popularną w takim małym środowisku. Taki lider może stanowić zagrożenie dla władzy - a wybory blisko. Ponadto, każdy, kto rozumie wartość sportu - wspiera sport. Komu daleko do sportu - ma to gdzieś.
~~Weto niezalogowany
2 lipca 2017r. o 15:27
~~kibic i mieszkaniec napisał(a): Ja na miejscu tych działaczy już dawno nagłośnił bym sprawę, zaprosił bym jakąś konkretną telewizję, działaczy z Piasta Wykroty, Oni też mają wiele do powiedzenia odnośnie traktowania drużyn,które chcą coś osiągnąć!

W gminie Nowogrodziec kluby są tak skłócone podziałem dotacji ,że jedni nie mogą związać końca z końcem a inni ściągają trenera do A kl który pracuje nie mniej jak za 3 tysiące zł miesięcznie na rączkę.Jak czytam, że klub z Parzyc nie ma gdzie grać ponieważ ich boisko nie spełnia norm licencyjnych do kl O to szlag mnie trafia, przecież jest w gminie trzy boiska które takie wymogi spełniają i nikt nie powinien robić łaski z udostępnieniem boiska.
~~klucznick niezalogowany
2 lipca 2017r. o 15:40
~~Weto napisał(a):
~~kibic i mieszkaniec napisał(a): Ja na miejscu tych działaczy już dawno nagłośnił bym sprawę, zaprosił bym jakąś konkretną telewizję, działaczy z Piasta Wykroty, Oni też mają wiele do powiedzenia odnośnie traktowania drużyn,które chcą coś osiągnąć!

W gminie Nowogrodziec kluby są tak skłócone podziałem dotacji ,że jedni nie mogą związać końca z końcem a inni ściągają trenera do A kl który pracuje nie mniej jak za 3 tysiące zł miesięcznie na rączkę.Jak czytam, że klub z Parzyc nie ma gdzie grać ponieważ ich boisko nie spełnia norm licencyjnych do kl O to szlag mnie trafia, przecież jest w gminie trzy boiska które takie wymogi spełniają i nikt nie powinien robić łaski z udostępnieniem boiska.
wczoraj dwa razy przejeżdzałem koło boiska bocznego i było wolne niech tam kopią trenują.
~~ niezalogowany
2 lipca 2017r. o 15:44
Wielu z nas mówi, że nic się nie da zrobić, że władza ma kasę, wpływy, powiązania itp. Prawda. Ma to wszystko.

Co każdy z nas może zrobić? Mówić to wszystko, co tu wypisujecie innym. Nie każdy ma internet i nie wie co tu wypisujecie. Ludzie słuchają innych. Nie wierzą gazetom i ulotkom, ale innym ludziom. Jeżeli powiesz co się dzieje ze sportem w gminie, to powiesz tylko jak jest. Mówić i nie bać się. Jak się będziecie bać, to dalej będzie jak jest.
~~ niezalogowany
2 lipca 2017r. o 16:29
~~klucznick napisał(a):
~~Weto napisał(a):

wczoraj dwa razy przejeżdzałem koło boiska bocznego i było wolne niech tam kopią trenują.

Parzyce mają gdzie trenować tu chodzi o prostą sprawę , klub który awansował do kl Okręgowej raz na 2 tygodnie rozgrywa mecz jako gospodarz i powinien mieć zgodę na grę w Nowogrodźcu do momentu kiedy ich boisko zostanie dostosowane do wymogów licencyjnych .
~~. niezalogowany
2 lipca 2017r. o 16:34
A co nie mają zgody ? Zwracali się o nią?
~~ niezalogowany
2 lipca 2017r. o 16:43
Tu pomoże tylko grubsza afera medialna !! !! !! Dość tego !! !! !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza