~~XYZ napisał(a): Władza jaka by nie była,ma w nosie ekologię.Gdy na poczatku lat 90tych ,postanowiłem korzystac do ogrzewania z gazu - to była krótka historia.Paliwo ekologiczne ,ale co roku podwyzka cen tego paliwa.,nawet gdy przed sezonem "udoskonalałem" moje działania,żeby mnie nie zaskoczyli kolejna podwyzka cen to i tak sie nie udało. Wymieniłem okna,ociepliłem budynek.A rachunki sezon do sezonu zamiast malec rosły.Dlatego teraz palę węglem i w d..e mam .bajanie ,że ludzie niechcą.To rządzący do tego dążą swoimi chorymi przepisami.
Dokładnie. Zaś jeśli chodzi o Bolec.info , to Redakcja ma takiego konika , że została wystraszona smogiem w Krakowie i dlatego tak mocno angażuje się w " walkę o czyste powietrze ".
Ja tam osobiście proponował bym urzędasom z WIO Środowiska z Wrocka zainteresować się tym co samoloty zrzucają nam na głowy. Nawet Antek Macierewicz , ministrant łod łobrony nie podaje do publicznej wiadomości co jest w chemitralach.
Najlepiej zajmować się rzeczami mało istotnymi , bo to nie da burzy nad urzędniczą główką.
Tak trzymać szlachta z WIO Środowiska :D