Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~Ciemnoszara Celozja niezalogowany
16 marca 2021r. o 8:20
Ja tam Obajtkową wież.

Chłop tyra po nocach, na trzech etatach pracuje to ma.

Wystarczyło nie kraść to też byście platfusy mieli.

Za pis kto uczciwie pracuje to ma.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 marca 2021r. o 8:26
Horus napisał(a): [img=1615877022_3sz6kci.jpg]

:D

Wracając do książek ... bogu . Ja też mam swoją knigę z racji tego , że od lat opisuję System Mondrej Knigi Jahwe. Ty masz swój ipeenek na pięciu komputerkach , ja zawodną pamięć biologiczną ...

Powiedz mi bogu , skąd się wzięła ta czerwona szmata na pręcie wystającym o metr od pojazdu , albo na todze Ślepej Temidy ... jeśli już o symbolice gadamy ?

Kiedy ostatnio skierowałem witkę w twym kierunku .... bogu Horusie ... miałem dobre intencje ... ale jak sobie chcesz ... może być na noże :D

Wracając do książek ... pochwal się bogu , jakie pozycje przeczytałeś . Ja jestem transparentny . Forumowicze wiedzą , że mój Synek jest w Domu Dziecka w Bolesławcu i nie musisz wklejać kolejnych fotek :)

Wiedzą , że z Rychem i Słoniem piłem piwo , a moja Wnusia Natalii ... :D

Mów bogu , jakie książki przeczytałeś ... może Stary Testament ... boga JHWH ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Zszarzały Kosaciec niezalogowany
16 marca 2021r. o 10:17
PiS - przestępcy i skorumpowani, jeden z większych układów mafijnych w wolnej Polsce
~Morska Godecja niezalogowany
16 marca 2021r. o 10:26
Emerytowani "byli obrońcy naszych praw i bezpieczeństwa naszego" murem za PO.
~Zszarzały Kosaciec niezalogowany
16 marca 2021r. o 10:34
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/przychodzi-cierzan-do-blaszczaka-czyli-jak-upadl-projekt-miecznik/79zrss6

Polska w ruinie
~Ciemnoszary Wrotycz niezalogowany
16 marca 2021r. o 11:10
Onet ramię medialne PO
~~Zszarzały Kosaciec niezalogowany
16 marca 2021r. o 11:31
Centralne Biuro Antykorupcyjne chciało wejść do wszystkich nieruchomości Daniela Obajtka, ale Centralne Biuro Antykorupcyjne nie ma tylu funkcjonariuszy - powiedział Cezary Tomczyk

żądam wyłączenia z tego głosowania pani poseł Emilewicz - mąż zatrudniony w Orlenie, pana posła Cymańskiego - córka w Energa, pana posła Smolińskiego - syn Energa, pani poseł Golińska - brat prezes zarządu Energa SA, pana posła Krasulskiego - córka w Energa SA. To jest korupcja polityczna - przekazał Cezary Tomczak.
~~Rumiana Jeżówka niezalogowany
16 marca 2021r. o 11:35
Horus napisał(a): [img=1615877022_3sz6kci.jpg]

falco ,taki obrazek najlepiej do panny przemawia

nie musisz nawet odpisywać na jego zaczepki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.