Dla rodziny Bartka szczere wyrazy współczucia....a dla dziewczyny która go ratowała....pamiętaj to nie jest twoja wina...nie obwiniaj się....ratowałaś go....pamiętaj o tym...trzymaj się...
To nie jest zmyślone moi drodzy. To ja jestem tą dziewczyną i mogę wam potwierdzić że tak naprawdę było, może i wydaje się to nierealne, ale gdybyście wy przez to przechodzili i byli w takiej sytuacji to byście inaczej myśleli. Chce dodać jeszcze, ze z tej czwórki nikt nie potrafił dobrze pływać nawet ja, ale mimo tego trzeba robić co się da.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.