~~ napisał(a): Nie wiem kto to jest "seba" , ale poglądy wygłasza bardzo nie bezpieczne. Z tego tekstu wynika ,że hołota ma się nie wtrącać jak "pany" rządzą . "SEBA" i jemu podobni : przez takie działania na szczeblach samorządowych jak na przykład te działki to miliardowe straty dla gmin i państwa. To straty dziedzictwa kultury. W tym procederze najbardziej zdradziecką i politykę prowadzą organy państwa tolerując to .Pierwszy raz czytam, że Kradzież publiczna jest traktowana inaczej niż kradzież prywatna. No cóż ja myślałem że tu chodzi o udowodnioną lub nie. Ale nie będę się z prawnikami kłócił.
Ten proceder ma się tak jak by ci ktoś wyczyścił konto w Banku i zostawił grosze. Każdy z nas wpłaca do wspólnej kasy pieniądze w nadziei ,że reprezentanci narodu zagospodarują go dla naszego pożytku wspólnego, ale grupa CWANIAKÓW wykorzystując nasze zaufanie okrada nas bez skrupułów . Gdyby kradzież publiczną traktowano jak kradzież prywatą to znaczna część samorządowców odbywała by kary w systemie zamkniętym. Taki gnój "seba" będzie usprawiedliwiał grabież mienia wspólnego i nazywał tych którzy stają w obronie "ciemnogrodem" jak ja jestem ciemno grodem to ty jesteś przestępcą .
~~Seba napisał(a): A dla mnie super. :) kolejny budynek w centrum Nowogrodźca świadczy o tym, że miasto się rozwija. A wam nigdy nie dogodzi, bo potraficie tylko gadać, a bo to fontanna źle powinien domy budować, jak się buduje to, źle bo dziurawe drogi najlepiej dostępu do morza jeszcze zaządajcie, masakra brak słów ciemnogród, ale wiadomo konkurencja czuwa haha i tak w kolejnych wyborach na Reliha zagłosuję bo i tak nie będzie dla niego godnej konkurencji.
~~ napisał(a): Znowu napadły cię megalomańskie marzenia.
Zapewniam. Przerost dużej formy na małą treścią.