~~Krzysiek dojezdzający napisał(a): To nie jest łapanka ani nabijanie kasy oni stoją aby łapać piratów drogowych ludzi bez wyobrażni którzy narażają zycie nasze i innych uczestników ruchu którzy jada bardzo szybko.na trzeciego się pchają.Proszę nie mrugać innym możecie uratować komuś życie. Taki kierowca minie patrol pomału i gaz i na 3_go i czołówka. I co wtedy?Pomyślcie o konsekwencjach mrugania.widzę ż wielu ludzi nie rozumie tego .Ja jestem przeciko mruganiom.
~~ napisał(a):~~Krzysiek dojezdzający napisał(a): To nie jest łapanka ani nabijanie kasy oni stoją aby łapać piratów drogowych ludzi bez wyobrażni którzy narażają zycie nasze i innych uczestników ruchu którzy jada bardzo szybko.na trzeciego się pchają.Proszę nie mrugać innym możecie uratować komuś życie. Taki kierowca minie patrol pomału i gaz i na 3_go i czołówka. I co wtedy?Pomyślcie o konsekwencjach mrugania.widzę ż wielu ludzi nie rozumie tego .Ja jestem przeciko mruganiom.
Ty naprawdę taki głupi czy za pieniadze piszesz
~~ napisał(a):~~Krzysiek dojezdzający napisał(a): To nie jest łapanka ani nabijanie kasy oni stoją aby łapać piratów drogowych ludzi bez wyobrażni którzy narażają zycie nasze i innych uczestników ruchu którzy jada bardzo szybko.na trzeciego się pchają.Proszę nie mrugać innym możecie uratować komuś życie. Taki kierowca minie patrol pomału i gaz i na 3_go i czołówka. I co wtedy?Pomyślcie o konsekwencjach mrugania.widzę ż wielu ludzi nie rozumie tego .Ja jestem przeciko mruganiom.
Ty naprawdę taki głupi czy za pieniadze piszesz
~~ napisał(a): Moje światła i moja sprawa.Światła banku - bo auto masz na kredyt... Głupota twoja - bo wyuczona...
~~andrzej1 napisał(a): Przestańcie choć w niedzielę pitolić ,że Błaszczaki na radar wyłapują poszukiwanych złodziei , nietrzeźwych ,czy przewożących trefny towar. Taki kit to Radiomaryjnym . .Miejcie zlitowanie nad inteligencją statystycznego czytelnika portalu .
Mrugać ,mrugać i jeszcze raz mrugać . No chyba że Janosiki będą stali w miejscu szczególnie niebezpiecznym ,ale to się pewnie jeszcze nie zdażyło .
~~Driver napisał(a): Sorry Salad :) Mój tekst skierowany jest do KierowcaVolvowca.