Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie ostrzegaj światłami!
~~ niezalogowany
2 września 2017r. o 22:02
~~Krzysiek dojezdzający napisał(a): To nie jest łapanka ani nabijanie kasy oni stoją aby łapać piratów drogowych ludzi bez wyobrażni którzy narażają zycie nasze i innych uczestników ruchu którzy jada bardzo szybko.na trzeciego się pchają.Proszę nie mrugać innym możecie uratować komuś życie. Taki kierowca minie patrol pomału i gaz i na 3_go i czołówka. I co wtedy?Pomyślcie o konsekwencjach mrugania.widzę ż wielu ludzi nie rozumie tego .Ja jestem przeciko mruganiom.

Ty naprawdę taki głupi czy za pieniadze piszesz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bolec niezalogowany
2 września 2017r. o 22:16
~~ napisał(a):
~~Krzysiek dojezdzający napisał(a): To nie jest łapanka ani nabijanie kasy oni stoją aby łapać piratów drogowych ludzi bez wyobrażni którzy narażają zycie nasze i innych uczestników ruchu którzy jada bardzo szybko.na trzeciego się pchają.Proszę nie mrugać innym możecie uratować komuś życie. Taki kierowca minie patrol pomału i gaz i na 3_go i czołówka. I co wtedy?Pomyślcie o konsekwencjach mrugania.widzę ż wielu ludzi nie rozumie tego .Ja jestem przeciko mruganiom.

i jedno i drugi e
~~Gregor niezalogowany
2 września 2017r. o 23:01
Brać sie za baranów z tirów!!
~~Bolecnauta niezalogowany
3 września 2017r. o 11:27
~~ napisał(a):

Zawsze powinniśmy być za przestrzeganiem prawa! Koniec kropka. Jak nie wolno używać świateł drogowych o ostrzegania przed policją, to nie wolno. Jak to robisz to nie przestrzegasz prawa. I taka jest prawda!
~~Romek niezalogowany
3 września 2017r. o 11:43
~~ napisał(a): Moje światła i moja sprawa.
Światła banku - bo auto masz na kredyt... Głupota twoja - bo wyuczona...
~~andrzej1 niezalogowany
3 września 2017r. o 12:45
Przestańcie choć w niedzielę pitolić ,że Błaszczaki na radar wyłapują poszukiwanych złodziei , nietrzeźwych ,czy przewożących trefny towar. Taki kit to Radiomaryjnym . .Miejcie zlitowanie nad inteligencją statystycznego czytelnika portalu .
Mrugać ,mrugać i jeszcze raz mrugać . No chyba że Janosiki będą stali w miejscu szczególnie niebezpiecznym ,ale to się pewnie jeszcze nie zdażyło .
~~Bolecnauta niezalogowany
3 września 2017r. o 12:51
~~andrzej1 napisał(a): Przestańcie choć w niedzielę pitolić ,że Błaszczaki na radar wyłapują poszukiwanych złodziei , nietrzeźwych ,czy przewożących trefny towar. Taki kit to Radiomaryjnym . .Miejcie zlitowanie nad inteligencją statystycznego czytelnika portalu .
Mrugać ,mrugać i jeszcze raz mrugać . No chyba że Janosiki będą stali w miejscu szczególnie niebezpiecznym ,ale to się pewnie jeszcze nie zdażyło .

Nie zdażyło, raczej nie zdarzyło! Najpierw naucz się ortografii. A potem mrugaj sobie.
~~salad niezalogowany
3 września 2017r. o 17:58
~~Driver napisał(a): Sorry Salad :) Mój tekst skierowany jest do KierowcaVolvowca.

Spoko.
Światłami można powiadomić o zwierzętach na drodze, o utrudnieniach z powodu kolizji, wypadku, czy innych przeszkód na drodze. O i np. przypomnieć mijanemu kierowcy o włączeniu świateł.
Można tez zignorować kierowcę który za szybko wjeżdża w teren zabudowany. I dać się wykazać policji A nuż jeszcze kogoś potrąci lub zabije i funkcjonariusze zapunktują u starego.
Gratuluje postawy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza