falco napisał(a): tak,tak ...jasne
hahaha...
~~Boleslawianin napisał(a): Pisowce modzą aż wymodzą że stracimy niepodległość
~~ss napisał(a):~~Boleslawianin napisał(a): Pisowce modzą aż wymodzą że stracimy niepodległość
c o za beznadziejny artykuł , święto dywizji to nie święto unii !! , co za poparańcy , człowiek chciałby wejsc na jakis portal , poczytac cos ciekawego , co sie dzieje , jakoś tak po ludzku , to nie na Bolecinfo najważniejsze jest że na Polskim święcie dywizji niema flagi EURO. a niepdległoś to dopiero odzyskujemy lemingi POwskie. jaks ie komus nie podoba że flagi unii niema , to co jeszcze robi w Polsce , Unia otworem stoi , każdy może wyjechać , poco siedziec gdzies gdzie mi nie pasuje, i psuc życie prawdziwemu Polakowi.
tak wiem zaraz uruchomią sie lewackie komentarze typu PISiOrze itd.
~~ napisał(a):~~ss napisał(a):~~Boleslawianin napisał(a): Pisowce modzą aż wymodzą że stracimy niepodległość
c o za beznadziejny artykuł , święto dywizji to nie święto unii !! , co za poparańcy , człowiek chciałby wejsc na jakis portal , poczytac cos ciekawego , co sie dzieje , jakoś tak po ludzku , to nie na Bolecinfo najważniejsze jest że na Polskim święcie dywizji niema flagi EURO. a niepdległoś to dopiero odzyskujemy lemingi POwskie. jaks ie komus nie podoba że flagi unii niema , to co jeszcze robi w Polsce , Unia otworem stoi , każdy może wyjechać , poco siedziec gdzies gdzie mi nie pasuje, i psuc życie prawdziwemu Polakowi.
tak wiem zaraz uruchomią sie lewackie komentarze typu PISiOrze itd.
Kolego Polska jest członkiem Unii Europejskiej, zapomniałeś?
falco napisał(a): tyle że w tych ''montowniach '' za psi grosz ale dla wielu ważny ,pracują POLACY
przypominam Ci że Polacy chcieli przystąpić do Unii a o poparciu w sprawie akcesji poczytaj w necie ...
przypominam sobie też jak wtedy pisałem że dla wielu unia odbije się ''czkawką '' a o przyjęciu do strefy euro możemy pomarzyć
ot taki ze mnie Wernyhora ...hahaha