~~Agnes85 napisał(a):~~Edek napisał(a): Zawsze ku...wa Tir i zawsze śmierć ponosi ktoś inny niż kierowca Tira.kim trzeba się urodzić żeby zostać kierowcą tira ....życiowym brudasem jak każdy Tirowiec
Weż mnie wk....mój mąż jeździ Tirem i cwaniaku nie gadaj jak nie znasz tej pracy!!! To mega ciężki kawałek chleba a odpowiedzialność za swoje życie, towar i życie innych!!!
A ty czyściutki Edziu kim się urodziłeś? prezesem banku jesteś? posłem??
~~Edek napisał(a): Zawsze ku...wa Tir i zawsze śmierć ponosi ktoś inny niż kierowca Tira.kim trzeba się urodzić żeby zostać kierowcą tira ....życiowym brudasem jak każdy Tirowiecrobie miesięcznie 16 000 km i nie śmierdzę bo mam czas na higienę jak wiesz o czy mówię gamoniu. ,a ty się myjesz?pachy i jaja golisz?cz pachy i jaja masz wiecznie zapocone?życiowym brudasem i nieudacznikiem to jesteś ty i ten co cię spłodził,edek fajne imię
Zastosowana autokorekta
~~Lb trans napisał(a): To co tu kur** wypisujecie to jest chamstwo nie znacie się sami kobieta lekkich obyczajow wsiadzcie pojedzcie choć 300 km wtedy będziecie mogli się udzielac skąd wiecie jaką była przyczyną nie zwalajcie wszystkich do jednego wora i przestańcie hejtowac bo to stała się tragedia kur** a cyrk róbcie sobie gdzie indziejNie zachowanie właściwej odległości przed poprzedzającym pojazdem ,to główny grzech kierowców. Wiem coś o tym ,bo przejechałem półtora miliona kilometrów w ciągu 40 lat