Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co to będzie? Dyskusje altera i falco

~~taka prawda ! niezalogowany
30 września 2017r. o 11:13
~~Do: Pana Falco napisał(a): Uważam, że Pan zdecydowanie się wybiela. Prawda wyglada jednak zupelnie inaczej. Jak sam Pan twierdzi manipulacja to Pana druga natura.
Przypomnę Panu tylko o jednym, mianowicie o tym, w jaki to obraźliwy i nikczemny sposób wielokrotnie atakował Pan najlepszego Ministra Antoniego Macierewicza.
Nie byłoby to upublicznione gdyby Panowie Marczewscy reagowali we właściwy sposób. Dlatego tez i oni ponoszą winę.

Proponuje obejrzenie filmu Botoks.
To film realistyczny. Jestem ciekaw, z którym negatywnym bohaterem Pan się utożsamia? - czy może ze wszystkimi po trosze?

dokladnie , nie raz kogos obrazal i jechal po nim jak po dzikiej swini, ublizal .... przedewszystkim partie pisu i ich zwolennikow .
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
30 września 2017r. o 12:00
~~Do: Pana Falco napisał(a): Uważam, że Pan zdecydowanie się wybiela. Prawda wyglada jednak zupelnie inaczej. Jak sam Pan twierdzi manipulacja to Pana druga natura.
Przypomnę Panu tylko o jednym, mianowicie o tym, w jaki to obraźliwy i nikczemny sposób wielokrotnie atakował Pan najlepszego Ministra Antoniego Macierewicza.
Nie byłoby to upublicznione gdyby Panowie Marczewscy reagowali we właściwy sposób. Dlatego tez i oni ponoszą winę.

widzę temat żyje ...
to dobrze :)
no tak -temat Antoniego ''drona'' M.też wraca ...ale to też dobrze bo jego ''fantazje '' też trzeba krytykować
śmiało mogę napisać że godnie ,na odpowiednim poziomie zastąpił pewną bajką dla dzieci -taką ''z mchu i paproci ''a że dzieci są odrobinę starsze to szczegół ...hahaha
ktoś tam nadal brnie w jakieś ''manipulacje '' -ależ oczywiście!!
nie raz i nie dwa łapaliście się na nie ale zauważyłem i to że zrobiliście się odrobinę ostrożniejsi w zarzucaniu mi kłamstw ...a kiedy to się zaczęło że zaczęliście odrobinę myśleć ?
w jakimś temacie o religii ...chyba tak :)
nieważne ...
o antonio proszę mi nie przypominać bo nie tylko ja o nim pamiętam i nie tylko ja widzę co wyprawia z polską armią ...to akurat już nie jest ''szczegóŁ '' bo ''WRÓG U BRAM '' nie jakiś tam ''botoks''

''obrazliwie i nikczemnie '' atakuję antonia?
no cóż/...mam takie prawo (jeszcze)jako ze ten ''minister '' jest osobą publiczną ,posłem ,ministrem czy kimś tam jeszcze ,ale jest z kręgów ''władzy'' a więc zgodnie z tym co mówił wasz prezesina -''władzy trzeba patrzeć na ręce '' -co też robię :)
no i na koniec ...
od onetu po republikę czy inną tzw ''niezależną '' zależnie od zależności -;) pisze się ''zdrajcy i kłamliwe mordy'' po pislamiiści czy ...y
kto ponosi ''winę '' ?

to piszę ja ...falco
nie ''Pan'' :]

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~HAHA niezalogowany
30 września 2017r. o 12:00
Po tych wszystkich wpisach śmiało uważam, że falco i alter to po prostu marczewskie, które z żenua dziennikarskiego, nie przynoszącego dochodu wymyślili sobie awanture dwóch pajaców. Innego wytłumaczenia nie ma. Tak chcecie nabijać wyświetlenia? Żal. Co z tego, że reklamodawcy pokażecie ile macie wejść, jak nawet w te banery nikt nie wchodzi. A nie no, wchodzi. Do czasu. Marczewskie jesteście żałosne.
~~ niezalogowany
30 września 2017r. o 12:04
~~HAHA napisał(a): Po tych wszystkich wpisach śmiało uważam, że falco i alter to po prostu marczewskie, które z żenua dziennikarskiego, nie przynoszącego dochodu wymyślili sobie awanture dwóch pajaców. Innego wytłumaczenia nie ma. Tak chcecie nabijać wyświetlenia? Żal. Co z tego, że reklamodawcy pokażecie ile macie wejść, jak nawet w te banery nikt nie wchodzi. A nie no, wchodzi. Do czasu. Marczewskie jesteście żałosne.

niech sobie pisze , i tak kazdy ma juz wyrobione zdanie o nim
2900
#falco nieaktywny
30 września 2017r. o 12:09
i to mnie nad wyraz cieszy ...

:)

~~?? niezalogowany
30 września 2017r. o 12:28
falco napisał(a): i to mnie nad wyraz cieszy ...

:)

Żądana operacja nie może być wykonana na pliku z otwartą sekcją odwzorowania użytkownika. [klonowanie na żądanie]

moje ip - 79.56.xxx.xxx

Ogłaszaj, że idziesz do łazienki.
2900
#falco nieaktywny
30 września 2017r. o 12:37
jesteś pewien? :)
bo ja swojego nawet nie pamiętam ...

~~?? niezalogowany
30 września 2017r. o 12:40