~~Do: Pana Falco napisał(a): Uważam, że Pan zdecydowanie się wybiela. Prawda wyglada jednak zupelnie inaczej. Jak sam Pan twierdzi manipulacja to Pana druga natura.
Przypomnę Panu tylko o jednym, mianowicie o tym, w jaki to obraźliwy i nikczemny sposób wielokrotnie atakował Pan najlepszego Ministra Antoniego Macierewicza.
Nie byłoby to upublicznione gdyby Panowie Marczewscy reagowali we właściwy sposób. Dlatego tez i oni ponoszą winę.
Proponuje obejrzenie filmu Botoks.
To film realistyczny. Jestem ciekaw, z którym negatywnym bohaterem Pan się utożsamia? - czy może ze wszystkimi po trosze?
~~Do: Pana Falco napisał(a): Uważam, że Pan zdecydowanie się wybiela. Prawda wyglada jednak zupelnie inaczej. Jak sam Pan twierdzi manipulacja to Pana druga natura.
Przypomnę Panu tylko o jednym, mianowicie o tym, w jaki to obraźliwy i nikczemny sposób wielokrotnie atakował Pan najlepszego Ministra Antoniego Macierewicza.
Nie byłoby to upublicznione gdyby Panowie Marczewscy reagowali we właściwy sposób. Dlatego tez i oni ponoszą winę.
Zastosowana autokorekta
~~HAHA napisał(a): Po tych wszystkich wpisach śmiało uważam, że falco i alter to po prostu marczewskie, które z żenua dziennikarskiego, nie przynoszącego dochodu wymyślili sobie awanture dwóch pajaców. Innego wytłumaczenia nie ma. Tak chcecie nabijać wyświetlenia? Żal. Co z tego, że reklamodawcy pokażecie ile macie wejść, jak nawet w te banery nikt nie wchodzi. A nie no, wchodzi. Do czasu. Marczewskie jesteście żałosne.
falco napisał(a): i to mnie nad wyraz cieszy ...
:)
falco napisał(a): jesteś pewien? :)
bo ja swojego nawet nie pamiętam ...