~~Podatnik niezalogowany 29 września 2017r. o 21:07
Sledztwo prowadzone przez prokurature nie wyjasnilo-caly sklad do dymisji,zadam tego ja - podatnik,za moje pieniadze pracują...jesli to mozna nazwac praca..
~~Podatnik napisał(a): Sledztwo prowadzone przez prokurature nie wyjasnilo-caly sklad do dymisji,zadam tego ja - podatnik,za moje pieniadze pracują...jesli to mozna nazwac praca..
A wpadłeś na to, że kiedyś nie mieli takich możliwości technicznych?
~~ Śmierć monitorowana niezalogowany 30 września 2017r. o 13:14
Agnieszka. Śmierć monitorowana.
co wy na to ??
Umierała przez tydzień na oczach kilkudziesięciu osób. Chudła, nie oddawała moczu i przestała wstawać z łóżka. Lekarz mówił, że udawała. Aż w końcu Agnieszka padła z wycieńczenia.
#Demonides nieaktywny 1 października 2017r. o 21:20
Wrocławski sąd aresztował kobietę i mężczyznę podejrzanych o morderstwo, do którego doszło niemal równo 26 lat temu. Ofiarą był mąż aresztowanej wczoraj Ewy F. W zbrodni pomagać jej miał kochanek - Waldemar, starszy od niej o sześć lat.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.