~~Falco second napisał(a): Pierdzielisz ponownie :)
Nie chce mi się wstawać bo wkleił bym ci po raz wróry kto ,kiedy i gdzie wyżalał się jak to w Polsce jest niedemokratyczne ,jak się fałszuje wybory i ostrzeżenia by nie wracać tymczasem do Polski
W ramach tej waszej pisowskiej demokracji maszerujecie wrzeszcząc " biała rasa" i " śmierć zdrajcom" ?
W ramach pisowskiej demokracji wasi kolesie z pisu mówią o innych " bydło" i " lewackie świnie"?
A kiedy ją w imię demokracji napiszę o was " prawicowe ścierwa" wrzeszczycie a zwłaszcza ten tam M21 o języku nienawiści?
:)
~~Falco second napisał(a): Jak to dlaczego ?
Bo nie trawię kaczora ....proste
Kiedy policja będzie do was strzelać też nie będę protestować ...
:)
~~Falco second napisał(a): Mając wrzód na dupsku najszybciej jak to możliwe chciałbym się go pozbyć :)
Tak też myślę o pislanderach ...
Faceciku - kiedyś " wysyłano " mnie " na Madagaskar" a nie tak dawno jakaś pisowska przyglupawa posłanka chciała mnie deportować ...nie bardzo wiedziała gdzie ale chciała ...
Dzisiaj bojówki pisowskie krzyczą pod czujnym nadzorem pisowskiej policji o karaniu śmiercią jakimś " zdrajcom"
Tu na forum pisze się do mnie - " idziemy po ciebie''
Więc nie pierdziel mi tu gościu ...nie pierdziel
~~Falco second napisał(a): Mając wrzód na dupsku najszybciej jak to możliwe chciałbym się go pozbyć :)
Tak też myślę o pislanderach ...
Faceciku - kiedyś " wysyłano " mnie " na Madagaskar" a nie tak dawno jakaś pisowska przyglupawa posłanka chciała mnie deportować ...nie bardzo wiedziała gdzie ale chciała ...
Dzisiaj bojówki pisowskie krzyczą pod czujnym nadzorem pisowskiej policji o karaniu śmiercią jakimś " zdrajcom"
Tu na forum pisze się do mnie - " idziemy po ciebie''
Więc nie pierdziel mi tu gościu ...nie pierdziel
Nohavica ma taką radę:
"Co mam czynić mój ty Boże poradź
By mnie grabarz wreszcie mógł zaorać
Co robić z za...nym mym żywotem
Coś mi dał i nie chcesz wziąć z powrotem
Żywot masz za...ny ty matole
Ciesz się ciulu żeś tam wciąż na dole
Rzuć gorzałę, fajki i kwękanie
Bo dość mam patrzenia z góry na nie"
Zastosowana autokorekta