~~ napisał(a): No Co2 to wymysł, widzę, że nawet pojawił się tutaj typ/ specjalista od płaskiej ziemi. :) i smug...skoro przyciąga baranów,to co tu robisz?widzę że prawda cię przerasta,cz ja ci wypominam że wierzysz w boga ?wierzysz w coś czego nigdy nie było i nie istnieje ja wierzę w to co można w łatwy sposób udowodnić i zobaczyć gołym okiem,i kto tu jest baranem?
Szczepionki też są złe .... masakra, tak jest wszędzie, czy to tylko specyfika tego forum, że przyciąga bar..... ?
~~klucznick napisał(a):~~ napisał(a): No Co2 to wymysł, widzę, że nawet pojawił się tutaj typ/ specjalista od płaskiej ziemi. :) i smug...skoro przyciąga baranów,to co tu robisz?widzę że prawda cię przerasta,cz ja ci wypominam że wierzysz w boga ?wierzysz w coś czego nigdy nie było i nie istnieje ja wierzę w to co można w łatwy sposób udowodnić i zobaczyć gołym okiem,i kto tu jest baranem?
Szczepionki też są złe .... masakra, tak jest wszędzie, czy to tylko specyfika tego forum, że przyciąga bar..... ?
~~ napisał(a): No Co2 to wymysł, .... masakra, tak jest wszędzie, czy to tylko specyfika tego forum, że przyciąga bar..... ?