~~all napisał(a): Lepiej tę kasę co zbiorą dać na nasz szpital a nie do centrali gdzie część idzie na opłatę tej imprezy i Woodstocku a druga na sprzęt medyczny.
Zastosowana autokorekta
~~Xxx napisał(a): A na co tym razem jest zbiórka ? Na nowy samochód dla Owsiaka albo kogoś z jego rodziny czy na wakacje ? Daj mi 100 zł a ja dam z tego 50 zł na sprzęt medyczny. Oto kwintesencja fundacji Owsiaka.
Zastosowana autokorekta
~~Patos napisał(a):~~Xxx napisał(a): A na co tym razem jest zbiórka ? Na nowy samochód dla Owsiaka albo kogoś z jego rodziny czy na wakacje ? Daj mi 100 zł a ja dam z tego 50 zł na sprzęt medyczny. Oto kwintesencja fundacji Owsiaka.
Jak byś miał mózg , aczkolwiek pewnie nie wiesz co to jest !! To przestał bys pierdoły pisać ! Karitas za 100 oddaje kupuje za 20 a resztę dla kościuł dla gwałcicieli i pasibrzuchów ! Niech Rydzyk odda osiemdziesiąt milionów które ukradł chorym dzieciom Bo chciał tłustą dupę moczyć w wodach termalnych, Wiec zanim napiszesz to pomyśl choć nie wiem czy potrafisz !
~~Tak. Tak napisał(a): Jerzy tylko czeka na jeleni ktorzy mu nabierają kasy na brodstook