~Bławatna Dabecja niezalogowany 14 lutego 2018r. o 17:07
Barbarzyństwo Pani Grażyno! Pani wie o tym doskonale. Wniosek o wycinkę dębów podpisał lub kazał podpisać premii lub jego przedłużenie... Szkoda słów, czas na zmianę!
~~Ceglany Grzybień niezalogowany 14 lutego 2018r. o 17:39
To takie polskie. Tylko narzekamy. Trzeba Was edukować. Cofnijmy się do czasu, kiedy Radni ( czyli nasi przedstawiciele ) podnieśli ręce w głosowaniu za uchwaleniem miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego. Wtedy było wiadomo, że drzewa są do wycinki. A przed głosowaniem plan był wyłożony do publicznej wiadomości i można było wnosić uwagi. Procedura została przeprowadzona zgodnie z prawem. I TERAZ WIELKI KRZYK. Śmiechu warte.
~~Ciemnofioletowa Kufea niezalogowany 14 lutego 2018r. o 18:17
A dla mnie skandalem jest wybudowanie tam domów!! Piłem tam piwo już w czasach licealnych, więc moje piwo było tam pite wcześniej niż powstały te domy!! To jest niszczenie 10- cio letniej tradycji ! Skandal, ktoś powinien za to beknąć! xD A tak poważnie, dęby poważnie zagrażały okolicznym domom to raz. Dwa, zostaną posadzone nowe drzewa, które będą pielęgnowane i ich rozrost będzie kontrolowany. Dzięki temu, nie zostanie dopuszczone do sytuacji, kiedy nowe drzewa będą zagrażać ludziom.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.