~Śliwkowy Sumak niezalogowany 10 marca 2018r. o 8:04
Aaaa.... ta naklejka na rejestracji.Widocznie pomiary tych starych samochodów mieszczą się w obowiązującej normie a co do naklejek mają osobne wytyczne.Nie wszystkich stać na nowe fury ale niektórzy pomimo,że samochod nie świeci się jak psu jajca to jest zadbany pod względem technicznym.Ja mam 15-letnie auto lekko porysowane przez te lata wózkami sklepowymi,myjni nie widziało od pół roku a wnętrze niczym damska torebka ale nie bagatelizuje żadnego stukania,świecących kontolek czy zuzycia klocków bo jeżdżą zemną moje dzieci i chyba tak ma większość bo mechanicy w Bolcu patrząc po terminach nie cierpią na brak zajęcia.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.