Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Zdemontujemy zamknięty układ władzy"
~~Wielbłądzi Jastrzębiec niezalogowany
3 kwietnia 2018r. o 20:15
stare karty na nowe karte , twarze przy korycie tylko się zmienią
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Porcelanowy Przetacznik niezalogowany
3 kwietnia 2018r. o 20:22
Tak czytam te komentarzem i jeśli jest krytyka to wyłącznie ad personam. Nikt w zasadzie nie odnosi się do tekstu. Nie piszą gdzie nie masz racjia. To pokazuje jak twój tekst dotknął do żywego wielu którzy chcą zachowania status quo. Jeśli nie ma się argumentów zaczyna się obrażanie. Jeśli takich ma pan przeciwników to tylko pozazdrościć Maćku. Twój tekst już w gazecie był tu szeroko komentowany. Siła nas. Pomożemy.
Trzymamy kciuki.
Starzy Znajomi z Jana Pawła.
18442
PIS-PO-PRL
3 kwietnia 2018r. o 20:24
kc napisał(a):
Myślę, dlatego mierzi mnie idiotyzm w postaci takiej promocji siebie. "Jest pan taki wspaniały, jak pan to robi ? " " Nie wiem, taki się urodziłem" : ).

To nie idiotyzm tego pana. To przekonanie, że idiotą jest suweren. W "dużej" polityce się sprawdza. Może i w tej małej się uda.
Ratusz ten sam, twarze te same, pomysły te same. Gdzieś już to kiedyś widziałem. Ciekawe kto komu dziadka z szafy wyciągnie... czy tam z wermachtu.

PIS=PO=PRL
~~Szarobrązowy Ostrokrzew niezalogowany
3 kwietnia 2018r. o 20:32
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): Bardzo dobry wywiad. O to chodzi.

Nic odkrywczego. Pan M ciągle o tym samym "rozmontować kliki, koterie, układy". Zyczyłbym sobie, żeby pan M. wskazał , dał przykład chociaż jednej kliki. i dopowiedział na czym miałoby polegać jej funkcjonowanie. Chyba, że jest to element jego" pr" przed wyborami samorządowym? Z doświadczenia życiowego wiem, że ci, którzy tylko krytykują najczęściej nie mają sami nic do zaoferowania.
~~Zielonkawobrązowa Róża niezalogowany
3 kwietnia 2018r. o 20:36
Zapraszają na otwarcie parasola w d...pie?
~Srebrzystobiały Kleome niezalogowany
3 kwietnia 2018r. o 20:47
Bardzo podoba mi się pomysł z oddaniem rad nadzorczych mieszkańcom i dokonanie audytu miasta. miastem można zarządzać efektywniej bez mnożenia stołków i instytucji. Wiem coś o tym. Miasto słyszy i widzi więcej niż się władzy wydaje. Pewne rzeczy jeszcze się okażą. Dobrze że ktoś przypomina jak to wszystko wygląda.
~~Szara Karagana niezalogowany
3 kwietnia 2018r. o 20:49
~Brunatnoczarna Ślazówka napisał(a): Falco, m.in. dlatego Małkowski nie wszedł w koalicję w powiecie po śmierci Kwaśniewskuego, bo nie chcieli zlikwidować funkcji etatowego. Małkowski od dawna mówi że to zbędna funkcja.

a tu o członkach - mowa ! ;)

jak targu dobijano . ;)
~~Karminowoczerwony Pustynnik niezalogowany
3 kwietnia 2018r. o 21:38
~Srebrzystobiały Kleome napisał(a): Bardzo podoba mi się pomysł z oddaniem rad nadzorczych mieszkańcom i dokonanie audytu miasta. miastem można zarządzać efektywniej bez mnożenia stołków i instytucji. Wiem coś o tym. Miasto słyszy i widzi więcej niż się władzy wydaje. Pewne rzeczy jeszcze się okażą. Dobrze że ktoś przypomina jak to wszystko wygląda.

Czy mógł byś podać chociaż jedno takie miasto gdzie w radach nadzorczych sprawują władzę mieszkańcy .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.